Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL MONSTRUOS cu un lider PSD! Prins în fapt cu secretarele SEXY de la partid, chiar în căminul conjugal – FOTO
SCANDAL MONSTRUOS cu un lider PSD! Prins în fapt cu secretarele SEXY de la partid, chiar în căminul conjugal – FOTO

SCANDAL MONSTRUOS cu un lider PSD! Prins în fapt cu secretarele SEXY de la partid, chiar în căminul conjugal – FOTO

Detalii picante din viața personală a secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, ies la iveală, după ce iubita acestuia a postat pe contul său de Facebook o postare din care reiese că acesta și-a făcut de cap cu două secretare sexy din PSD, chiar în casa conjugală.

Iubita liderului PSD, Alice Constantinică, le ironizează pe cele două tinere, pe care le consideră "disponibile", pe contul său de Facebook. Alice este ca și soția lui Codrin Ștefănescu, cu toate că cei doi nu s-au căsătorit oficial, dar locuiesc în aceeași casă și au un copil împreună.

 

O sursă Cancan.ro a dezvăluit detalii incendiare despre escapadele amoroase ale lui Codrin Ștefănescu. Se pare că totul se petrecea, în timp ce Alice era cu băieețeelul lor la mare:

“Nevasta lui Codrin a fost plecată cu băieţelul, Răducu, din Bucureşti, parcă la mare, că ea are ceva rude la Constanţa. A stat cât a stat şi s-au întors la Bucureşti. Femeia, că ştii cum sunt femeile, a simţit ceva, mi se pare că a şi prins un mesaj şi a înnebunit. Nu ştia cine e şi, de fapt, nici ce e exact.

I-a venit ideea să se uite şi la înregistrările camerelor de luat vederi de acasă şi aici… ce să vezi? Fester (n.r. – aşa este poreclit Codrin Ştefănescu datorită asemănării cu personajul «Unchiul Fester» din serialul «Familia Adams») al nostru într-o dimineaţă se săruta în faţa casei cu una dintre secretare, în timp ce o mângâia pe cealaltă. Poftim aspect: să-ţi vină să-i strângi pe toţi trei de gât şi nimic mai mult! Femeia a înnebunit de nervi, efectiv: bine, OK, are o amantă care o arde la hotel, dar să aduci două ţărănci nenorocite în căminul conjugal, asta este prea de tot, aşa ceva este de netolerat! A urmat un scandal monstru în care omul, neavând ce să facă, a recunoscut că fraierele alea două au venit în vizită, sanchi… aveau treabă”, declarat o sursa sigură pentru CanCan.