Lavinia Coțofană a fost judecător la Judecătoria Arad, iar de la preluarea mandatului de premier de către Ludovic Orban, a fost chemată în echipa guvernamentală, pentru a fi consilier al ministrului Sănătății, Victor Costache. Când a sesiza conflictul de interese în care se află ministrul, Lavinia Coțofană a dezvăluit toate informațiile, susținând că este avertizor de integritate.

”Am participat la o întâlnire informală la care au fost prezenți: Costache, Ungureanu și Dina – șeful corpului de control al ministrului Sănătății. La acele discuții l-am auzit pe deputatul Ungureanu cum se lăuda că lui îi datorează numirea ca ministru Costache, deși Orban dorea să îl numească pe un anume doctor Suciu de la Târgu Mureș, dar … urmare a manoperelor și influenței lui Ungureanu, Orban ar fi fost nevoit să își schimbe opțiunea, la solicitarea expresă a lui Barna, care ar fi condiționat votarea guvernului Orban de înlocuirea domnului dr. Suciu cu Costache !

Nu știu dacă este doar o informație insalubră, la fel ca mopurile și wc-urile pe care deputatul Ungureanu le filmează și le postează cu obstinație pe contul său FB, sau este o informație reală. Dar Costache, deși prezent, nu l-a contrazis pe Ungureanu! Oricum, pentru un observator obiectiv, era evident un anumit ascendent al lui Ungureanu asupra lui Costache …”, a spus Lavinia Coțofană, într-un interviu pentru Cotidianul.ro.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE