Mai mult, a refuzat să fie plătit cu o parte din salariul său într-un cont offshore, deoarece voia să plătească impozit pe toate veniturile sale ca și restul.

Kante câștigă peste 14 milioane de euro pe an, dar conduce o mașină de 20.000 euro,  care astăzi valorează şi mai puţin…poate chiar la jumătate de preţ. De  când a ajuns în Regatul Unit nu și-a schimbat mașina.

 N'Golo Kante a avut același Mini Cooper de cinci ani

Kante și-a cumpărat un Mini Cooper în 2015, iar de atunci conduce acceaşi maşinp care, potrivit The Sun a ajuns la aproximativ 10.000 de euro, adică jumătate din prețul plătit de Kante în urmă cu cinci ani.

Kante a recunoscut că nu se gândește să-și cumpere o maşină de lux aşa cum procedează toţi, pentru că nu este pasionat de mașini: “Niciodată nu am iubit mașinile, așa cum o fac alte persoane. Când eram mic nu eram deloc atras de mașini, de cai putere”, a spus Kante, într-un interviu. Maşina sa a suferit unele avarii în urma unui accident, atunci când a intrat în coliziune cu un camion, dar nu are de gând să renunţe la ea.

 În 2018, Kante a avut o coliziune cu un camion și i-a distrus mașina

În ciuda faptului că este înconjurat în parcarea jucătorilor numai de Lamborghini, Ferrari, Bentley și Range Rover, Kante preferă să-și conducă Mini-ul său fără să se simtă jenat.
 Mini Cooper a costat Kante în jur de 20.000 de lire sterline