Evenimentul Zilei > Actualitate > Lecţie de modestie: Starul de la Chelsea conduce aceeaşi maşină de ani de zile. FOTO
Lecţie de modestie: Starul de la Chelsea conduce aceeaşi maşină de ani de zile. FOTO

Lecţie de modestie: Starul de la Chelsea conduce aceeaşi maşină de ani de zile. FOTO

Starul Chelsea, N'Golo Kante, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai modesti fotbaliști din lume. La urma urmei, acesta a fost omul care a jucat un rol important în câștigarea Cupei Mondiale din 2018 a țării sale, dar a fost prea timid pentru a ridica trofeul până când a fost împins pe podium de către coechipierul francez Steven N'Zonzi.

Mai mult, a refuzat să fie plătit cu o parte din salariul său într-un cont offshore, deoarece voia să plătească impozit pe toate veniturile sale ca și restul.

Kante câștigă peste 14 milioane de euro pe an, dar conduce o mașină de 20.000 euro,  care astăzi valorează şi mai puţin…poate chiar la jumătate de preţ. De  când a ajuns în Regatul Unit nu și-a schimbat mașina.

 N'Golo Kante a avut același Mini Cooper de cinci ani

Kante și-a cumpărat un Mini Cooper în 2015, iar de atunci conduce acceaşi maşinp care, potrivit The Sun a ajuns la aproximativ 10.000 de euro, adică jumătate din prețul plătit de Kante în urmă cu cinci ani.

Kante a recunoscut că nu se gândește să-și cumpere o maşină de lux aşa cum procedează toţi, pentru că nu este pasionat de mașini: „Niciodată nu am iubit mașinile, așa cum o fac alte persoane. Când eram mic nu eram deloc atras de mașini, de cai putere”, a spus Kante, într-un interviu. Maşina sa a suferit unele avarii în urma unui accident, atunci când a intrat în coliziune cu un camion, dar nu are de gând să renunţe la ea.

 În 2018, Kante a avut o coliziune cu un camion și i-a distrus mașina

În ciuda faptului că este înconjurat în parcarea jucătorilor numai de Lamborghini, Ferrari, Bentley și Range Rover, Kante preferă să-și conducă Mini-ul său fără să se simtă jenat.
 Mini Cooper a costat Kante în jur de 20.000 de lire sterline