UPDATE Tânăra care a supavieţuit a fost transportată la Spitalul din Timişoara. "I-au fost acordate primele îngrijiri medicale aici ( la Hunedoara n.r.) dar s-a decis transportarea ei la Timişoara", au explicat pentru EVZ surse medicale.
Trei tineri din municipiul Hunedoara au plecat să se plimbe, aseară, cu maşina pe drumul care leagă oraşele Hunedoara şi Călan. La volanul maşinii care le-a adus moartea se afla tânărul de 18 ani. În dreapta sa, prietena de numai 17 ani iar în spate o altă amică în vârstă de 18 ani.
Tragedia a avut loc în jurul orei 19.10. În timp ce conducea maşina pe DJ687, din direcţia Călan spre Hunedoara, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei şi a carosabilului umed a derapat, răsturnându-se în afara şoselei.
În urma impactului, fata de 17 ani a murit pe loc. Prietenul ei a murit la spital, în timp ce doctorii se străduiau să îi salveze viaţa. Singura care a scăpat cu viaţă este fata aflată pe bancheta din spate. Ea se află internată în stare gravă la spitalul din Hunedoara.