Lazăroiu către Ponta: "Victore, știu și cine ești și ce joc faci!"

Lazăroiu către Ponta: "Victore, știu și cine ești și ce joc faci!"

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a redat pe Facebook o intervenţie a lui Victor Ponta într-o emisiune la Antena 3, care îl viza, iar în final îi transmite liderului PSD un mesaj: "Victore, pe ceilalţi poţi să-i păcăleşti. Pe mine, cam greu. Ştiu şi cine eşti şi ce joc faci!".

Lăzăroiu a publicat pe Facebook un extras din emisiunea Sinteza zilei din 26 martie. "Ponta: Înţeleg că nu are rost să mai facem alegeri, că ne-a spus dl. Lăzăroiu cât o să ia fiecare partid… Gâdea: Cine e dl. Lăzăroiu? Ponta: Este o variantă politizată a vrajitoarelor Melinda şi… Gâdea: Vedeţi că vrăjitoarele alea au ajuns la mititica… Ponta: Mă rog, nu pot să spun că m-ar deranja continuarea…" Sebastian Lăzăroiu a transmis un mesaj atât realizatorului emisiunii, cât şi liderului PSD. "Am un mesaj pentru Gâdea: Să fiu sincer, până aseară nici nu ştiam că mai faci emisiuni după ce MRU ţi-a demonstrat că eşti o păpuşică decerebrată sau, mai pe scurt, nişte buze care se mişcă. Am un mesaj şi pentru domnul procuror Ponta: Victore, pe ceilalţi poţi să-i păcăleşti. Pe mine, cam greu. Ştiu şi cine eşti şi ce joc faci. Aşa că îmi vine să râd când te ascult...."

Remarca liderului PSD Victor Ponta din cadrul emisiunii televizate se referea la o previziune a lui Sebastian Lăzăroiu, conform căreia USL va obţine la alegerile locale doar 37%.

Ne puteți urmări și pe Google News