Laurent Blanc: "România ne poate pune probleme"

Laurent Blanc: "România ne poate pune probleme"

Selecţionerul Franţei crede că meciul de sâmbătă, de la Paris, dintre echipa pe care o conduce şi cea a României, din cadrul preliminariilor pentru Euro 2012, va fi un meci echilibrat.

"Românii greşesc dacă văd meciul cu Franţa ca unul de totul sau nimic.  Încă nu s-a jucat nimic matematic, întâlnirile care urmează sunt cele mai importante. Nu ştiu cu ce stare de spirit va veni România în Franţa, dar cred că ne vor pune probleme", a spus Blanc pentru football.fr.

Dacă România a remizat în primele două partide din Grupa D, cu Albania şi Belarus, nici Franţa nu o duce prea bine, câştigând în Bosnia, însă pierzând pe teren propriu cu Belarusul.

Laurent Blanc a fost secretos în ceea ce priveşte componenţa echipei de start a Franţei în confruntarea de pe Stade de France. Întrebat de jurnaliştii francezi dacă îi va folosi din nou pe mijlocaşii Yoann Gourcuff şi Samir Nasri, antrenorul a spus: "Dacă aceşti doi jucători merită să înceapă, atunci vor fi acolo. Sau ar putea juca doar unul, sau nici unul. În Bosnia, am jucat fără amândoi, forţaţi de împrejurări, iar echipa a jucat foarte bine".

Ne puteți urmări și pe Google News