Laptopul de putere medie costă 2.000 de lei

Laptopul de putere medie costă 2.000 de lei

Configuraţiile de ultimă generaţie care costau în urmă cu 2-3 ani aproximativ 3.500 de lei le poţi cumpăra acum la jumătate de preţ.

Un scurt sondaj făcut printre mai mulţi specialişti în IT a relevat faptul că dacă ai un buget de aproximativ 2.000 de lei îţi poţi cumpăra un laptop cu performanţe medii, în contextul celor mai noi tehnologii lansate pe piaţă.

Astfel, laptopuri pe care le găseai în urmă cu 2-3 ani la aproximativ 3.500 de lei, acum le poţi cumpăra cu 1.800 - 2.000 de lei. Poate nu sunt aceleaşi modele, însă specificaţiile tehnice ale dotărilor hardware sunt identice. Configuraţie

Cu ajutorul specialiştilor în IT am căutat câteva oferte atractive de pe piaţă la un preţ care să nu sară de 2.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum rularea unui film sau navigarea pe internet sunt operaţiuni banale pe care le poate face orice gadget, am căutat configuraţii hardware care să nu se blocheze atunci când deschizi un soft de editare foto sau video şi alte programe care necesită ceva mai multă putere.

Am căutat ca memoria RAM să fie de minim 3GB, procesorul să fie puternic, produs de o companie celebră şi să aibă peste 2.000 MHz. N-am ignorat nici capacitate de stocarea şi am căutat un hard disk de peste 320GB.

De asemenea, pentru că e vorba de un gadget portabil, n-am ignorat greutatea, dar nici designul laptopului.

Click pe imagine pentru a mări