Lady Gaga, acuzată că a furat din banii pe care îi strângea în campania pentru Japonia

Lady Gaga, acuzată că a furat din banii pe care îi strângea în campania pentru Japonia

Artista a fost acuzată că şi-a însuşit o parte din banii pe care îi strângea cu ajutorul site-ului ei pentru cei afectaţi de cutremurul din Japonia.

Lady Gaga a fost dată în judecată pentru suma de 5 milioane de dolari. Campania ei consta în vinderea unor brăţări în valoare de 5 dolari în cadrul campaniei "We Pray for Japan". La aceşti bani se adăugau banii pentru transport şi taxe. Conform firmei de avocatură care a dat-o în judecată pe Gaga, aceasta ar fi băgat în buzunar o parte din banii pe care i-a încasat.

"Când am încercat să vorbim cu reprezentanţii acuzatului în acest caz, tot ceea ce am obţinut a fost: «O parte din bani au fost păstraţi, dar nu ştim exact cât»", a spus unul din avocaţii firmei care a dat-o în judecată.

Brăţările, atât cu caractere japoneze, cât şi în limba engleză, pot fi cumpărate de pe site-ul lui Lady Gaga. Ea le vindea cu promisiunea că "toţi banii se duc pentru victimele cutremurului din Japonia". Cei care cumpărau brăţări puteau dona chiar mai mult decât preţul brăţării dacă voiau.

"O dau în judecată pe Lady Gaga ca s-o facă să răspundă pentru banii pe care i-a strâns pentru ea, în timp ce spunea că îi strânge pentru o cauză caritabilă", a declarat Ari Kresch, avocatul care a intentat procesul. 

Ne puteți urmări și pe Google News