Lăcătuş: „Pentru Braşov e ultima şansă”

Lăcătuş: „Pentru Braşov e ultima şansă”

Marius Lăcătuş, tehnicianul vasluienilor, se teme de revenirea în oraşul natal şi de jocul împotriva echipei la care s-a lansat în fotbal şi pe care a antrenat-o.

„În campionat, FC Braşov se află deja la o distanţă destul de mare de locurile pentru Liga Europa. Sunt puncte pe care nu pot să le recupereze foarte uşor şi foarte repede. De aceea, meciul de Cupă este util braşovenilor, pentru a se putea gândi la Europa. În aceste condiţii, pentru noi va fi greu deoarece «stegarii» îşi joacă ultima şansă pentru o cupă europeană”, a spus ieri „Fiara”.

Vasluienii au destule probleme de efectiv, lista accidentaţilor fiind impresionantă: Akakpo, Cânu, Buhuş, Burdujan, Temwanjera, Genchev şi Hugo Luz! Pavlovici, chiar dacă a făcut deplasarea, este incert. „Am plecat la drum cu 27 de jucători şi, deja, am ajuns să am la dispoziţie doar 21”, s-a văitat Lăcătuş.      Probleme cu banii sub Tâmpa

„Mi-aş dori enorm să câştigăm semifinala cu Braşov. O finală ar fi cea mai mare realizare în acest an”, a completat fundaşul Paul Papp, cel care a adus victoria vasluienilor în ultima etapă de campionat, contra Rapidului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Braşovenii stau cu gândul la restanţele financiare pe care clubul le are faţă de ei. Nemulţumirea „stegarilor” e dată de faptul că „pilele” preşedintelui Dinu Gheorghe primesc restanţele în avans, faţă de jucătorii fără „spate”.

„Avem probleme financiare. Jucătorii nu şi-au primit salariile pe ianuarie, însă de aici şi până la a se spune că suntem în faliment e cale lungă”, a precizat „Vamă”. Returul FC Vaslui - FC Braşov va avea loc pe 15 aprilie.     

„Trebuie să transformăm toată frustrarea acumulată într-o determinare foarte mare, care să ne aducă un rezultat bun. Meciul acesta va reprezenta începutul unei perioade bune.“ VIOREL MOLDOVAN antrenor la FC Braşov