Evenimentul Zilei > Social > Klaus Iohannis, lansare de carte cu sesiune de autografe la Bookfest
Klaus Iohannis, lansare de carte cu sesiune de autografe la Bookfest

Klaus Iohannis, lansare de carte cu sesiune de autografe la Bookfest

Klaus Iohannis își lansează cea de-a treia carte, „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", miercuri, 29 mai, la Bookfest.

„EU.RO – Un dialog deschis despre Europa", cea de-a treia carte a președintelui României va fi lansată miercuri, 29 mai, ora 18:00, în cadrul târgului de carte Bookfest, organizat la Romexpo

Evenimentul care va avea loc la Scena Arena din cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilion B2 și va fi urmat de o sesiune de autografe. Lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii în întreaga țară, iar intrarea va fi liberă.

„`EU.RO – Un dialog deschis despre Europa` este o invitație la dezbatere, la analiză și cunoaștere, astfel încât să le ofere cititorilor informații de care au nevoie pentru a deveni cetățeni europeni implicați, alături de instrumente care să le contureze o poziție articulată față de Uniune și față de viitorul ei", se arată într-un comunicat emis de Curtea Veche. 

Volumul va putea fi achiziționat de la standul Curtea Veche Publishing, din cadrul Salonului de Carte Bookfest sau de pe curteaveche.ro.

„Pas cu pas", respectiv „Primul pas" sunt celelalte două volume semnate de către Klaus Iohannis, publicate în 2014, respectiv 2015.