Evenimentul Zilei > Politica > Kelemen, către Neacşu (PSD): Nu mi-a fost uşor alături de Ponta din cauza unor colegi ai dumneavoastră
Kelemen, către Neacşu (PSD): Nu mi-a fost uşor alături de Ponta din cauza unor colegi ai dumneavoastră

Kelemen, către Neacşu (PSD): Nu mi-a fost uşor alături de Ponta din cauza unor colegi ai dumneavoastră

Kelemen Hunor a declarat că a stat alături de Ponta dar nu i-a fost uşor "din cauza unor colegi ai deputatului Marian Neacşu", declaraţia sa fiind o replică la afirmaţia liderului deputaţilor PSD, care a susţinut că Hunor îl votează pe Ungureanu, deoarece a făcut "cadou Ungariei moştenirea Gojdu".

"Mă bucur că domnul lider al PSD (liderul deputaţilor social-democraţi, Marian Neacşu – n.r.) mă înţelege. Mă bucur că a ajuns la această înţelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta şi nu mi-a fost uşor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, domnule Neacşu. Nu mi-a fost uşor dar mi-am respectat cuvântul şi voi veni la serviciu şi de la Miercurea Ciuc şi de la Cluj şi voi veni şi de pe Lună pentru oameni care şi-au respectat cuvântul. Faţă de mine, faţă de noi", a declarat, marţi, în plen, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Liderul deputaţilor PSD Marian Neacşu a spus că îi înţelege pe Klemen Hunor, Vasile Blaga, Ioan Oltean sau Roberta Anastase că-l susţin pe Mihai-Răzvan Ungureanu la şefia SIE, dar nu şi pe Alina Gorghiu, Eugen Nicolăescu sau Dan Motreanu.

"Îl înţelegem pe Kelemen Hunor, care vine de la Budapesta să îl înscăuneze pe Ungureanu, cel care a făcut cadou statului ungar moştenirea Gojdu", a susţinut Neacşu.