Kanal D va difuza „Magic Taxi“

Kanal D va difuza „Magic Taxi“

Kanal D va difuza din primăvară realityshow-ul „Magic Taxi“, care are la bază formatul original „Taxi Orange“, lansat în Austria.

Programul îşi propune să aducă într-o casă plină de camere de luat vederi, timp de câteva luni, 16 concurenţi cu vârste cuprinse între 18 şi 60, care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 300.000 de lei. Reality show-ul va fi difuzat în fiecare zi a săptămânii, la o oră care deocamdată nu a fost stabilită, şi sâmbăta de la ora 19.30, pe intervalul orar pe care rulează acum „Noră pentru mama“. Concurenţii vor fi taximetrişti

Pe parcursul săptămânilor de concurs, telespectatorii îşi vor putea vota favoriţii şi îi vor putea ajuta să câştige bani apelând la serviciile lor de taximetrie. Concurenţii vor fi împărţiţi în două echipe, iar fiecare echipă va practica taximetria în Bucureşti pe câte o maşină adusă din străinătate special pentru acest show. Sinevizyon, casa de producţie care a realizat pentru Kanal D formatele „Noră pentru mama“ şi „Un nou început“, a primit deja 35.000 de cereri de înscriere pentru noul reality-show pe care urmează să îl producă.

Pregătirile casei în care urmează să locuiască cei 16 concurenţi au început de la sfârşitul lunii decembrie. Preselecţia candidaţilor la titlul de concurent a început în urmă cu două săptămâni, iar producătorii îi vor selecta pe aceia care dau dovadă de ambiţie, spirit de aventură şi implicare. Primul casting va fi la jumătatea lunii februarie.

Ne puteți urmări și pe Google News