Kanal D emite de astazi

Kanal D emite de astazi

Dupa deschiderea oficiala a postului de televiziune joi seara, marcata de prezenta unor invitati speciali si de un show impresionant, Kanal D emite din aceasta dimineata, incepand cu ora 9.00.

Noul post de televiziune, in care s-au investit circa 35 de milioane de euro, mizeaza pe o grila care sa acopere o mare varietate de programe. Kanal D aduce publicului emisiuni de divertisment, seriale, filme, talk-show-uri, documentare si reality-show-uri, dar si o echipa inedita de prezentatori.

Surprize pentru telespectatori Una din noutatile pe care Kanal D le aduce publicului roman este emisiunea "D Dimineata", difuzata zilnic intre orele 9.00 si 11.00, si al carei cuplu de prezentatori nu este inca stabilit. Pe parcursul primelor sase saptamani de emisie, zece concurenti se vor "lupta" pentru a ramane pe pozitiile celor doi, care vor fi alesi prin tragere la sorti.

Cu exceptia actritei Delia Nartea, niciunul dintre competitori nu este cunoscut telespectatorilor. Printre vedetele noului post se numara Mugur Mihaescu ("Garcea"), Adriana Trandafir, Andreea Antonescu (fosta componenta a formatiei Andre), cantaretul Adrian Enache, Ilinca Vandici, Silviu Biris sau Marius Florea Vizante.

Ne puteți urmări și pe Google News

Recomandari Din programul zilei > 9.00 - "Kanal D Welcomes".

> 15.00 - "Furori" - emisiune de divertisment prezentata de Adrian Enache.

> 17.15 - "Gasca" - sitcom, cu Dragos Mostenescu (foto), Emil Mitrache, Tudorel Filimon.

> 20.00 - "Nora pentru mama" - reality-show prezentat de Gabriela Cristea.

> 22.15 - "Vacanta Mare - Garcea reloaded" - sitcom, cu Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu.