Evenimentul Zilei > Actualitate > Kaka s-a apucat de cântat împreună cu soția
Kaka s-a apucat de cântat împreună cu soția

Kaka s-a apucat de cântat împreună cu soția

După ce a părăsit pe AC Milan în vara lui 2009 pentru a juca la Real Madrid, contra sumei de 64 de milioane euro încasate de gruparea lombardă, internaționalul brazilian Kaka a intrat în zodia nereușitelor atât pe plan sportiv, cât și al sănătății.

Au fost o serie de accidentări care l-au ținut departe de gazon pe cel care cucerea în 2007 Balonul de Aur, iar atunci când a fost bun de joc prestațiile sale au fost mai degrabă dezamăgitoare.
Kaka este din nou într-o perioadă de refacere după ultima accidentare și, pentru a-și umple timpul și a se destinde, brazilianul a găsit o nouă ocupație. El s-a apucat de cântat și, împreună cu soția sa Caroline, apare pe primul disc al acesteia cu melodia ”Darul lui Dumnezeu”.
La Real Madrid, muzica nu reprezintă o ocupație în premieră, celebrul Hugo Iglesias fiind portar la gruparea „albilor” înainte de a deveni cântăreț. Kaka este recunoscut drept unul dintre cei mai credincioși jucători, donând importante sume de bani bisericii evanghelice.
Cum la Madrid germanul Mesut Ozil evoluează din ce în ce mai bine pe postul său, foarte probabil din iarnă, el va da curs ofertei lui Carlo Ancelotti de a-și reîntâlni fostul antrenor de la Milan, aflat acum pe banca echipei campioane a Angliei, Chelsea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: