Junalistul Cornel Nistorescu a plecat din emisiune. „Nu pot să particip la asemenea discuție”

Junalistul Cornel Nistorescu a plecat din emisiune. „Nu pot să particip la asemenea discuție”

Cunoscutul jurnalist Cornel Nistorescu a părăsit platoul de televiziune unde a fost invitat să participe la o dezbatere pe tema oribilelor crime de la Caracal și Oradea.

La emisiune au mai participat şi alţi invitaţi, dar jurnalistul a considerat că nu poate să vorbească despre un subiect pe care nu-l cunoaşte suficient de mult pentru a-şi exprima părerea.

Așa că jurnalistul a preferat să plece din studioul de televiziune.

„Eu apreciez foarte mult efortul pe care l-ați făcut și marile campanii pentru apărarea adevărului. Dar nu pot să particip la o asemenea discuție legată numai de crime. Nu sunt... nu mă pricep”, a spus Nistorescu

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vă mulțumesc atunci, dacă nu doriți să participați”, a intervenit Adrian Ursu.

„Vă mulțumesc și vă doresc o seară bună”, a spus Nistorescu.

„Vă doresc o seară extraordinară și să trăiți într-o țară fără prihană și fără de crimă. Există și ronduri de flori în care putem să plantăm panseluțe, să știți, e foarte bine”, a zis Adrian Rusu.

„Când o să vorbim și despre instituții”, a mai intervenit Nistorescu. „Extraordinar! Fix despre instituții vorbeam, dacă erați un pic atent și erați prezent în această emisiune și nu în altă parte. Vă mulțumesc, vă doresc o seară extraordinară!!!”, a spus Ursu, potrivit dcnews.ro