Evenimentul Zilei > Actualitate > Juanes, Robbie Williams şi Kylie Minogue cuceresc lumea online
Juanes, Robbie Williams şi Kylie Minogue cuceresc lumea online

Juanes, Robbie Williams şi Kylie Minogue cuceresc lumea online

Juanes, Robbie Williams şi Kylie Minogue se folosesc de amploarea pe care a căpătat-o "viaţa în mediul virtual" şi îşi promovează albumele recente pe Twitter sau prin jocuri online.

Pentru a marca lansarea noului său album – "In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010" – care va apărea luna viitoare, Robbie Williams a lansat o nouă aplicaţie, intitulată Tweet The Lyrics. Jocul permite utilizatorilor să posteze pe Twitter versurile preferate ale cântecelor semnate Robbie Williams.

Tweet The Lyric a apărut pe 27 septembrie 2010, iar în fiecare săptămână baza de date a programului se va updata cu o noua piesă a cântăreţului. Modul de folosire a programului şi detaliile tehnice legate acesta se găsesc pe site-ul oficial Robbie Williams.

Kylie Minogue, Afrodita online

Pentru promovarea celui mai recent album, intitulat "Aphrodite", apărut în România pe 6 iulie, Kylie Minogue a lansat un joc online. Acesta îl poartă pe user într-o aventură pe mai multe nivele – un sistem clasic în care utilizatorul trebuie să colecteze inimi şi să evite obstacole. Artista şi-a folosit vocea pentru joc şi este alături de cei ce-l joacă, deoarece postează, din când în când, de comentarii. Jocul poate fi găsit pe site-ul oficial Kylie Minogue.

Primul extras pe single a fost piesa "All The Lovers", iar în prezent artista promovează cel de-al doilea single, intitulat "Get Out of My Head".

Juanes şi pe Twitter şi pe Facebook

Nici artistul columbian Juanes nu ignoră importanţa site-urilor de socializare Twitter sau Facebook. Într-una dintre pauzele de filmare a clipului pentru cea mai nouă piesă "Y No Regresas", care va fi inclusă pe cel de-al cincilea album (material discografic care încă nu are un titlu oficial), artistul, care are trei milioane şi jumătate de fani pe site-urile de socializare, a făcut public link-ul la care fanii pot uploada imagini, astfel încât să "ajute" la realizarea noului său album. "Salut! Dacă doriţi ca fotografiile voastre să fie incluse în artwork-ul noului meu album, le puteţi uploada acum la http://fanwall.juanes.net ", sună postarea artistului.

Fanii se vor putea înregistra şi îşi vor putea uploada fotografiile. Fiecare user care se înregistrează va primi un cupon cu un cod unic pentru a precomanda o ediţie specială a noului material Juanes. După ce se vor strânge cele 3000 de imagini care vor fi folosite în clip, toţi ceilalţi fani ce au uploadat poze vor fi incluşi în Juanes Fan Wall, un profil de facebook care va avea lansarea în luna octombrie.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PjuFdJ-osJY?fs=1&hl=en_GB" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/PjuFdJ-osJY?fs=1&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LuHeurhvq8A?fs=1&hl=en_GB&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/LuHeurhvq8A?fs=1&hl=en_GB&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.