Janos Szekely va lipsi cinci luni de pe gazon

Janos Szekely va lipsi cinci luni de pe gazon

Unul dintre cei mai în formă fotbalişti de la echipa „roş-albaştrilor” a fost operat ieri şi va rata finalul actualului sezon din Liga I.

Stelistul Janos Szekely a fost operat ieri şi va absenta de pe gazon cinci luni. Mijlocaşul a fost tratat de ruptură de menisc intern (corn posterior) şi de o condromalacie situată la nivelul condilului femural extern. Fotbalistul care poartă tricoul cu cea mai mare greutate în Ghencea, cel cu numărul şapte, a devenit nu numai unul dintre jucătorii de bază ai echipei, ci şi unul dintre idolii suporterilor. Fanii îl idolatrizează pentru că a avut tupeul să-l înfrunte public pe patronul Gigi Becali.

Astfel, antrenorul Mihai Stoichiţă se vede nevoit să gândească strategia pentru finalul actualului campionat fără unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, care a marcat cinci goluri în Liga I, fiind al doilea golgheter după grecul Pantelis Kapetanos, care are 12 reuşite. Mai mult, Szekely a contribuit la succesele formaţiei din Ghencea cu cinci pase decisive.

De necazul lui Szekely va profita Bănel Nicoliţă, cel care şi-a pierdut postul favorit în faţa fotbalistului originar din Timişoara, după ce, timp de patru ani, a fost titular pe acest post.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sezon negru în Liga I

Accidentarea lui Szekely şi, mai ales, perioada sa lungă de inactivitate completează un sezon negru în Liga I. Deşi s-au jucat doar opt etape din retur, mai mulţi fotbalişti au suferit accidentări grave, care-i vor ţine mult timp departe de gazon: Florin Costea (Universitatea Craiova), Dragoş Grigore, Lucian Goian şi Emilian Dolha (toţi de la Dinamo).

Stoichiţă, suspendat

Steaua o va întâlni astă-seară, la Bistriţa, pe Gloria, revelaţia returului (ora 20.30, Digi Sport). Dincolo de absenţele accidentaţilor Szekely, Bicfalvi, Artiom Karamian, „roş-albaştrii” vor mai avea o absenţă de marcă.

Antrenorul Mihai Stoichiţă a fost suspendat ieri pentru două etape. Pe banca tehnică a „roşa-lbaştrilor” va sta Basarab Panduru, managerul general din Ghencea. BANI

„Stabilim prima după cum ne trăsneşte capul”

Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, a luat foc în momentul în care a fost întrebat dacă fotbaliştii echipei sale au promisă vreo primă. „O să stabilim prima după cum o să ne trăsnească nouă prin cap, la finalul partidei”, a spus Pădureanu.

„Lordul” ştie şi secretul prin care Gloria s-a îndepărtat de zona retrogradării: „Marius Şumudică este un antrenor cu autoritate care ştie să îşi impună ideile. Noi la începutul campionatului am avut un tehnician (n.r. - Sandu Tăbârcă) care nu era ascultat de jucători”.