Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, atacul a avut loc în jurul orei 15.00, la magazinul aparţinând SC Aylin SRL Năvodari.

Două persoane mascate, una dintre ele înarmată cu o sabie, au pătruns în incinta unităţii, au lovit-o în spate pe vânzătoare şi au ameninţat-o cu moartea.

Cei doi au furat cât de multe bijuterii au putut, din cele expuse în magazin (inele, cercei şi brăţări din aur şi argint), după care au fugit cu o maşină. Poliţiştii cred că cei doi ar fi putut avea şi un posibil complice, care i-a aşteptat în maşină.

După fuga acestora, femeia, speriată, a reuşit să apese butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp reprezentanţii firmei de pază cu care societatea are contract, dar aceştia nu i-au prins pe cei doi atacatori. A fost anunţată şi Poliţia, iar la ora transmiterii acestei ştiri oamenii legii se află la faţa locului, de unde strâng probe.

Magazinul respectiv era dotat cu camere de supraveghere, astfel încât anchetatorii speră că vor avea mai multe indicii după vizionarea imaginilor.