Iuliana Tudor, încă "O dată-n viaţă"

Iuliana Tudor, încă "O dată-n viaţă"

La doar trei luni de când a devenit mamă, Iuliana Tudor, gazda emisiunii de vineri seară de la TVR 1, se întoarce pe micul ecran şi nu se teme de concurenţă.

De astăzi, ora 21.00, TVR 1 dă startul programului-vedetă de divertisment "O dată-n viaţă". Sezonul cu numărul 8 al emisiunii debutează cu Iuliana Tudor în calitate de gazdă. Show-ul marchează lansarea grilei de primăvară a posturilor Televiziunii Române, iar prezentatoarea revine din concediul de maternitate la doar câteva zile după ce Tudor Cristian, bebeluşul vedetei, a împlinit trei luni.

Cum te simţi? Eşti recuperată? Mă simt excelent, m-am recuperat destul de repede după sarcină şi momentul naşterii.

Cum te schimbă un copil? Experienţa aceasta m-a schimbat în măsura în care o schimbă pe fiecare femeie care înţelege ce trăieşte atunci când în viaţa ei apare un copil. Ştiam că lucrurile se schimbă, dar nu poţi avea măsura lor exactă decât atunci când ţi se întâmplă. Îmi asum "rolul" de mămică, cu tot ce implică el. Nu vreau să fiu "mamă de weekend" pentru copilul meu, dimpotrivă, vreau să gust cât mai mult din fiecare experienţă trăită împreună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca mamă, cum percepi statutul de vedetă? În familie nu sunt nicio clipă persoană publică. Cât despre "vedetele" pe care le va vedea Tudor la televizor, peste timp… am încredere că, în câţiva ani, gustul românilor se va schimba şi va reveni moda emisiunilor cu substanţă. Dacă nu… o să ştiu oricum să-mi educ copilul în spiritul lucrurilor temeinice şi sunt convinsă că-şi va alege corect modelele în viaţă.

Aţi hotărât data botezului? Aici presa a rămas puţin în urmă… Botezul a avut loc deja, pe 27 februarie. A fost un moment special, pe care ne-am dorit să-l păstrăm în familie. Naşii lui Tudor Cristian au fost naşii noştri de căsătorie.

Care sunt cele mai dulci momente alături de bebeluşul tău? Atunci când îl ţin la piept şi se hrăneşte din mine… şi îi număr fiecare respiraţie… Îl văd zâmbind şi-mi dau seama că acum nare nicio grijă şi trăieşte cea mai curată etapă de viaţă! Sau cele în care ne jucăm cu tot felul de jucării muzicale… sau cele în care îl îmbrac cu hăinuţele din… "garderoba lui". Atunci arată ca un gentleman în miniatură.

Cine i-a făcut prima baie lui Tudor? În maternitate m-a ajutat echipa de asistente. Acasă însă, am fost secondată de soţul meu şi de soacra mea, care au făcut din prima băiţă… un adevărat ritual. Dar cred că aşa este în fiecare familie. "Premierele" copilului devin întotdeauna adevărate evenimente de familie!

Tudor s-a obişnuit cu genericul de la "O dată-n viaţă"

Îi cânţi celui mic? Sigur! Nu adoarme fără un cântec de leagăn. De multe ori improvizez. Nu are o melodie preferată… ascultă fie cântece de leagăn, fie CD-urile cu piesele pe care le pregătesc pentru emisiune. Deci… deja s-a obişnuit şi cu piesele pentru copii, şi chiar cu genericul de la "O dată-n viaţă"!

Cine va sta cu micuţul? Avem deja o bonă de permanenţă, care mă secondează de când Tudor a împlinit o lună şi jumătate. S-au obişnuit împreună, aşa că asta nu va fi o problemă. În plus, nu-mi propun să lipsesc prea mult de lângă el. Oricum, ajutoare de nădejde sunt şi soţul meu, mama şi soacra mea. Deci, n-am nicio grijă, este mereu pe mâini bune!

Ce n-ai vrea să vadă fiul tău la TV? Culmea! Aş vrea să vadă de toate, pentru a se adapta lumii în care trăim. Să poată alege ce e bun de ce e rău. Nu o să-mi cresc copilul construindu-i o lume utopică! Televizorul reflectă, în bună parte, imaginea societăţii dintrun anumit moment. Dar asta se va întâmpla, însă, oferindu-i accesul gradual, în funcţie de vârstă şi în funcţie de puterea de înţelegere în fiecare etapă de viaţă.

Pentru o vreme ai fost şi spectator la "O dată-n viaţă"... N-am fost nicio clipă doar spectator al emisiunii. Până în ultimul moment înainte ca Tudor să vină pe lume am lucrat la partea editorială a acestui proiect. Este proiectul meu de suflet, la care n-aş schimba nimic decât în măsura în care creativitatea ne va oferi momente constructive pentru format!

Se luptă cu "Românii au talent"

"Românii, au talent!" e programată pe acelaşi tronson orar. E un avantaj sau un dezavantaj? E o provocare, dar pe piaţa divertismentului din România cred este loc pentru toată lumea. Noi avem avantajul unui public fidel pe tronsonul de vineri seara, "O dată-n viaţă" fiind unul dintre primele programe în topul preferinţelor telespectatorilor. Cred că am demonstrat deja ce era de demonstrat, ne rămâne doar să reconfirmăm performanţa. Şi iată că începem în forţă sezonul cu numărul 8.

Ce e nou în emisiune? Personalităţile invitate vor fi din ce în ce mai surprinzătoare în această postură. Avem în lista de invitaţi oameni de la care nu v-aţi aştepta să îmbrace vreodată costumul popular. Ei bine, emisiunea noastră i-a convins! În plus, am îmbogăţit repertoriul pe care artiştii îl vor prezenta telespectatorilor. Fiecare ediţie a emisiunii va fi una "de colecţie!". Startul îl dau, pe 18 aprilie, Raluca Moianu, Constantin Trofin şi Loredana, care va aduce în platoul emisiunii un microrecital de excepţie. Aşadar, vacanţa s-a încheiat, revenim astăzi în forţă. "Avem în lista de invitaţi oameni de la care nu v-aţi aştepta să îmbrace vreodată costumul popular.“ IULIANATUDOR vedetă TV