Evenimentul ZileiMondenIulia Vântur şi Salman Khan sunt cei mai fericiţi iubiţi! Aşteptau de mult s-o anunţe

Iulia Vântur şi Salman Khan sunt cei mai fericiţi iubiţi! Aşteptau de mult s-o anunţe

Iulia Vântur şi Salman Khan sunt cei mai fericiţi iubiţi! Aşteptau de mult s-o anunţe
Vestea momentului a sosit în sfârşit pentru Iulia Vântur şi celebrul ei iubit de la Bollywood, actorul Salman Khan.

Se pare că India îşi revine uşor, uşor după marea pandemie. Dovada surpremă în acest sens este anunţul lansat recent de mai-marii de la Bollywood.

Industria filmului din India îşi poate relua din nou activitatea începând de joi, iar această veste nu are cum să nu-i bucure pe Salman Khan şi Iulia Vântur, implicaţi în numeroase proiecte artistice locale

Amintim că filmările au fost întrerupte de epidemia de coronavirus, iar acum vor fi reluate cu respectarea unor reguli sanitare foarte stricte.

Astfel, vestea momentului a fost confirmată în urma unui acord între trei mari organizaţii cinematografice indiene.

Consensul a fost anunţat joi şi pune imediat capăt întreruperii filmărilor. Orice activitate artistică de la Bollywood a fost oprită la sfârşitul lunii martie.

Guvernul indian a autorizase deja reluarea filmărilor în luna iunie, dar actorii, producătorii şi tehnicienii negociau revenirea la muncă.

Erau luate în calcul actualele riscuri pentru sănătatea tuturor, dar în cele din urmă s-a ajuns la concluzia că Bollywood-ul trebuie să redevină rapid „fabrica de vise” care a cucerit lumea cu producţiile sale.

În cele din urmă, părţile „au rezolvat pe cale amiabilă problemele restante, inclusiv contribuţiile la asigurările de viaţă şi medicale pentru toate echipele de filmare.

Astfel, a fost deschisă „calea pentru reluarea imediată a filmărilor”. În acest context, este de văzut care vor fi primele proiecte cinematografice în care se vor implica Iulia Vântur şi Salman Khan.

Cei doi se află în prezent în izolare la una dintre fermele celebrului actor indian şi odată ce vor reveni pe platourile de filmare trebuie să respecte regulile stricte.

Noul climat va fi o provocare mai ales pentru regizori: nu li va se permite să filmeze scene de căsătorie sau de luptă, elemente esenţiale la Bollywood.

De asemenea, actorilor de peste 65 de ani li se interzice accesul pe platourile de filmare, astfel că unele dintre cele mai importante vedete indiene rămân acasă.

Filmarea unor scene în care protagoniştii se sărută sau se îmbrăţişează sunt de asemenea interzise în actualul context pandemic.

Producătorii trebuie să asigure un medic, o infirmieră şi o ambulanţă în platou, un criteriu greu de îndeplinit în condiţiile în care Mumbaiul se confruntă cu un deficit de medici şi ambulanţe.

Actorii trebuie să-şi realizeze machiajul şi coafura acasă, iar directorii de casting sunt rugaţi să apeleze la rudele actorilor pentru scenele de familie, pentru a limita interacţiunile dintre străini.

sursa: Agerpres


Accesează: