Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Vântur și Salman Khan, pe drumuri diferite. Mărturisirile actorului
Iulia Vântur și Salman Khan, pe drumuri diferite. Mărturisirile actorului

Iulia Vântur și Salman Khan, pe drumuri diferite. Mărturisirile actorului

Actorul indian Salman Khan, la 53 de ani, rămâne unul dintre cei mai doriţi burlaci. El şi Iulia Vântur au o relaţie de câţiva ani, numai că nunta se lasă aşteptată.

Celebrul artist a dezvăluit și motivul pentru care nu a făcut marele pas până în acest moment. Între cei doi pare să fi intervenit şi câteva discuţii. Unul dintre motive și cel mai important ar fi faptul că îşi petrec timpul mai mult separat decât împreună. Dacă Iulia a bifat o vacanţă în Bali alături de Laura Cosoi, Cosmin, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, faimosul actor a ales să rămână în India, reţinut de alte proiecte.

Când vine însă vorba de căsătorie, Salman Khan are şi o explicaţie. Mai exact, actorul aşteaptă să fie cerut.

„Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor”, mărturiseşte, cu umor, Khan.

Iulia Vântur a împlinit ieri 39 de ani. Fosta prezentatoare TV a revenit în India pentru a fi aproape de cei pe care îi consideră familia ei, dar şi de iubitul Salman Khan cu care a petrecut momente de neuitat, scrie cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.