Evenimentul Zilei > Monden > Bomba anului vine din India. Iulia Vântur a dat lovitura vieții
Bomba anului vine din India. Iulia Vântur a dat lovitura vieții

Bomba anului vine din India. Iulia Vântur a dat lovitura vieții

Fericire fără margini pentru Iulia Vântur! Salman Khan i-a dăruit Iuliei Vântur cadoul pe care aproape toate femeile îl visează: un inel cu diamante.

Cu toate că relația dintre cei doi se află sub semnul întrebării, cei doi se afișează la tot felul de petreceri și evenimente cu ștaif.

Pe baza acestor apariții, presa din India a dat verdictul: urmează nunta. Zvonurile vin și ca urmare a faptului că, la insistențele jurnaliștilor indieni, actorul a mărturisit că data nunții sale va fi mai mult ca sigur pe 18 noiembrie, însă nu știe în ce an va avea loc, scrie Hindustantimes.

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan.

Iulia Vântur a declarat că întâlnirea și relația cu celebrul actor nu a fost un scop, ci doar o simplă întâmplare.

„Nu, Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan… El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu.

Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, declara în urmă cu ceva vreme Iulia Vântur.