UPDATE: Surse judiciare au declarat, pentru ziarul Ring, că e din ce in ce mai clar ca artista s-a sinucis. "Când Mălina i-a trimis SMS lui Sebastian întrebându-l unde i-a lăsat cardul, el avea telefonul închis. Era cândva în timpul zilei de duminică. El a primit mesajul de la Mălina la 23.50, când şi-a deschis telefonul.

Cardul se afla în bucătărie, dar probabil că ea nu l-a văzut. Din felul în care au fost găsiţi papucii lângă balustradă e exclus să fie vorba de asta. Când te aşezi în pat, te aşezi cu spatele şi pui papucii într-un anume fel. Primul papuc e pus OK, dar celălalt e aşezat ca şi cum ar fi scuturat puţin din picior şi vine oarecum peste primul, dar într-o parte; e un papuc sub celălalt papuc.

Nu se suprapun integral, însă arată de parcă au fost abandonaţi în graba de a se căţăra pe balustradă. Aceasta are aproximativ 10-15 cm lăţime, cât o bârnă. Urmele dinamice au fost stabilite cu ajutorul prafului de pe tabla respectivă, unde se văd urme de mişcare, practic sunt urmele de praf. Acestea arată că Mălina s-a aşezat cu fundul pe balustradă, cu faţa spre stradă", au spus anchetatorii.

Problemele emoţionale

Tânărul a declarat, pentru EVZ, că observase schimbările bruşte de comportament ale prietenei sale şi a sfătuit-o de multe ori să meargă la un psiholog.

"Un an am rugat-o pe Mălina să meargă s-o vadă un doctor. Şi am auzit-o vorbind şi cu mama ei despre asta, la telefon. Şi ea i-a spus la fel. Răbufnea şi spunea că nu vrea să meargă", a spus Sebastian, care nu hotărâse, ieri, dacă va merge la înmormântarea iubitei sale, care are loc astăzi.

El a mai precizat că observase problemele emoţionale ale Mălinei încă de la începutul relaţiei lor, probleme care s-au acutizat în ultimul an.

În cursul zilei de ieri, acuzaţiile la adresa lui au fost la fel de virulente. Călin Geambaşu a susţinut în continuare că Sebastian o bătea pe Mălina.

Doina Spătaru, mama artistei, a spus însă că fiica ei i-a povestit că "Sebi era violent verbal. Îi vorbea urât. Dar nu mi-a spus niciodată că a bătut-o".

Şi sora ei, Codruţa, are o versiune asupra morţii Mălinei: "Eu ştiu cum s-au petrecut lucrurile. Ea nu mai putea să doarmă, era o problemă mai veche de-a ei, şi a luat acele pastile. Probabil că a exagerat şi a luat mai multe, mai multe decât trebuia. Blank a fost în mintea ei. Eu ştiu cum e casa. O şi văd. Şi-a scos ochelarii, era în tricou şi parcă o văd. În loc să o ia spre dormitor, care e paralel cu balconul, şi-a luat papucii, i-a pus înaintea balconului şi probabil că a escaladat şi a căzut. Exact aşa s-a întâmplat", a spus Codruţa.

Sora Mălinei a mai adăugat că ştia că artistei îi place să fie în centrul atenţiei, probabil de aceea i-a trimis lui Sebastian mesaje duminică noaptea: "I-a scris ca să-i capteze atenţia, dar nu cred că a vrut să se sinucidă"

"Îi dau în judecată"

Părinţii lui Sebastian au reacţionat, ieri, pentru prima dată de când a izbucnit scandalul. Mama tânărului a declarat, într-o emisiune TV, că îi va da în judecată pe prietenii Mălinei care au spus că Sebastian o lovea.

"Se pare că din cauza celor care pretind că i-au fost prieteni şi care au făcut tot felul de declaraţii mincinoase. Starea în care mi-au adus mie băiatul mă face să mă gândesc serios să le cer în instanţă să aducă dovezi ca să-şi susţină acuzaţiile", a spus femeia.

Ceremonia are loc astăzi, la Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. Mălina va fi înmormântată cu o slujbă scurtă, în afara capelei, potrivit orânduielii pentru sinucigaşi. Decizia a fost luată de reprezentanţii Patriarhiei, care au precizat că, odată ce Mălina le-a mai spus apropiaţilor că vrea să se sinucidă, a avut "o atitudine necreştină".
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 
Citiţi şi:

  • Mălina Olinescu îşi prevenise iubitul: "M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac"
  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Nu ar fi stat trei ani de zile cu un monstru"
  • Călin Geambaşu susţine că Mălina Olinescu avea vânătăi pe corp