Evenimentul Zilei > Monden > Iubirea secretă a divei din showbiz-ul românesc A fentat până și presa. Abia acum a aflat
Iubirea secretă a divei din showbiz-ul românesc A fentat până și presa. Abia acum a aflat

Iubirea secretă a divei din showbiz-ul românesc A fentat până și presa. Abia acum a aflat

Una dintre cele mai iubite artiste din România și-a luat inima în dinți și a dezvăluit cel mai bine păstrat secret al său. Artista a mărturisit că nici măcar presa nu a aflat vreodată de asta.

Lora este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. De-a lungul timpului, Lora a încercat să fie cât mai discretă în ceea ce privește viața sa personală. Cu toate acestea, recent, Lora și-a luat inima în dinți și a făcut o serie de mărturisiri care au șocat lumea.

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Lora în tinerețe

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, cântăreața a răspuns la câteva întrebări incomode. Printre altele, Lora a scos la iveală faptul că s-a iubit cu un bărbat celebru din România și că foarte puțini au fost cei care au avut habar despre relația lor.

La fel ca alte vedete din România care au pășit in platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, Lora a fost „ținta” unor întrebări incomode puse de vedeta de la Pro TV. Artista a vorbit despre  unul dintre cele mai bine păstrate secrete din tinerețe, dar și despre fosta sa prietenă, Doinița Oancea.

Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 ani

Lora a fost provocată de Cătălin Măruță să numească un bărbat celebru din România alături de care a avut o relație și nu s-a aflat.

Răspunsul Lorei a luat prin surprindere pe toată lume. Astfel, cântăreața a recunoscut că în urmă cu 10 sau 11 ani s-a iubit în secret cu fratele lui Marius Moga, Iulian Moga.

Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a mărturisit artista.

Lora a ajuns la medic

În urmă cu câteva zile, celebra cântăreața a ajuns la medic. Într-un mesaj postat pe rețele sociale, aceasta le-a transmis fanilor că este vorba despre o procedură minoră și nu au de ce să își facă griji. „Un tratament rapid de mezoterapie pentru o piele „cam bronzată” ca s-o citez pe doamna doctor, dermatologul meu, de o sinceritate enervant de şarmantă! Te iubesc, babe!”, a fost mesajul Lorei pentru fanii ei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News