Evenimentul Zilei > Sport > Irina Begu, eliminată de la Australian Open. A pierdut în fața Ninei Stojanovic
Irina Begu, eliminată de la Australian Open. A pierdut în fața Ninei Stojanovic

Irina Begu, eliminată de la Australian Open. A pierdut în fața Ninei Stojanovic

Irina Begu a fost cea care a deschis competiția Australian Open, dar din păcate a fost eliminată după un meci strâns cu Nina Stojanovic.

Irina Begu a deschis Australian Open, dar a fost eliminată. Ea a pierdut luni dimineață cu Nina Stojanovic, scor 3-6, 4-6!

Urmează Sorana Cîrstea – Patricia Țig, după ora 09:15, și Simona Halep – Lizette Cabrera, de la 10:00.

Meciul dintre Simona Halep și Lizette Cabrera (Australia, 140 WTA) a fost programat pe arena principală Rod Laver. Este în sesiunea de seară la Melbourne, de la 10:00, ora României.

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Bianca Andreescu. Mihaela Buzărnescu (România, 138 WTA) a ținut-o în priză pe Bianca Andreescu (Canada, 8 WTA), dar a cedat cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6, după aproape două ore de joc.

Mhaela Buzărnescu, intrată ca lucky loser pe tablou, a jucat solid și chiar a ratat trei șanse de break la 3-3 în decisiv.

Irina Begu, eliminată de la Australian Open

Irina Begu, în vârstă de 30 de ani și locul 79 WTA a fost eliminată în turul I la Australian Open. A pierdut meciul cu sârboaica Nina Stojanovic, de 24 de ani și locul 100 WTA. Românca a pierdut cu un scor de 3-6, 4-6, după o oră și 43 de minute.

Venită după patru meciuri importante de la Gippsland Trophy, unde a ajuns până în sferturi, Irina Begu a fost eliminată.

Românca nu a putut să-i facă față Ninei Stojanovic, care s-a impus vizibil în meciul de la Melbourne.

Stojanovic a început tare meciul, a făcut două break-uri și a condus cu 5-1. Begu a recuperat două game-uri, dar sârboaica nu a cedat și a câștigat primul set, cu un scor de 6-3.

În partea a doua, Nina Stojanovic a făcut break în primul game și a avut 3-1, dar Begu a egalat, chiar dacă a avut probleme medicale la spate și a cerut intervenția medicului. De la 3-3, Begu nu a mai câștigat niciun game, iar Stojanovic și-a adjudecat setul, 6-3, și meciul, calificându-se în turul II, unde o va întâlni pe Serena Willams (39 de ani, 11 WTA), arată GSP.