Ionuț Dolănescu se bucură de o celebritate similar cu cea a părinților lui Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu. De ani buni trăiește visul american și are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz,scrie a1.ro

 

Ionuț Dolănescu a fost vizitat la reședința lui de către Adriana Bahmuţeanu, iar cu această ocazie, artistul a făcut mărturisiri incredibile despre viaţa sa, dar și despre fratele sau Dragoș, Maria Ciobanu și regretatul artist!

 

„Iert, dar nu uit! Nu vreau să mă împac cu Dragoș. I-am salvat viața lui Dragoș, i-am botezat copilul și tot eu l-am împăcat pe Dragoș cu tata. El a vândut bunurile tatei, urmează acum să vândă și terenurile”, a declarat Ionuț Dolănescu „Nu mi-a fost ușor să fiu fiul lui Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu. Tata mă iubea atât de mult încat a devenit posesiv. Nu mă lăsa să o văd pe mama! S-a suparat atunci cand am vrut să o cunosc. După ce ei s-au certat nu și-au mai vorbit vreo 30 de ani. Mama a suferit foarte mult că nu m-a crescut…Tata a murit împăcat. Înainte cu câteva zile să se prapădească, tata mi-a cazut țn brațe!”