Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionela Prodan, lovitură DEVASTATOARE primită pe PATUL de SPITAL
Ionela Prodan, lovitură DEVASTATOARE primită pe PATUL de SPITAL

Ionela Prodan, lovitură DEVASTATOARE primită pe PATUL de SPITAL

Lovitură financiară uriașă primită de familia Ionelei Prodan. Îndrăgita artistă trebuie să accepte, pe lângă problemele de sănătate, că a pierdut două procese care implicau o sumă imensă de bani.

Ionela Prodan, care se află în stare critică, în spital, a pierdut recent două dintre cele mai importante procese: unul care avea drept miză jumătate de milion de euro şi un altul care viza un teren extrem de valoros din Capitală.

Prima lovitură a venit în momentul în care judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au dat o sentinţă în defavorea artistei, care solicitase să i se recunoască dreptul de proprietate asupra unui teren din Bucureşti. Mai mult, artista a fost obligată să plătească şi cheltuieli de judecată: "Obligă pe reclamante (Ionela Prodan şi fiicele sale – n.r.) la plata către pârâtă a sumei de 2.554,90 lei cheltuieli de judecată în primă instanţă. Obligă pe apelantele reclamante la plata către apelanta pârâtă a sumei de 9.535,38 lei cheltuieli de judecată în apel", menționează Spynews.ro.

Din cauza problemelor de sănătate pe care Ionela Prodan le-a avut în ultimele luni, artista şi fiicele ei au neglijat şi un alt proces, care avea o miză de jumătate de milion de euro, dosar pierdut definitiv, la Curtea Supremă. "Respinge recursul declarat de reclamanta TĂNASE (PRODAN) IONELA împotriva deciziei civile nr. 851/A din 9 mai 2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a V-a Civilă, ca nefondat. Irevocabilă", a fost decizia magistraţilor. În acest dosar, Ionela Prodan susţinea că o instituţie bancară i-a furat din conturi zece milioane de euro, cu ajutorul unor file cec semnate de persoane necunoscute. Pe de altă parte, instituţia bancară a susţinut la un moment dat că prejudiciul real ar fi fost de maxim 500.000 de euro şi, chiar şi aşa, a reuşit să câştige recent procesul cu Ionela Prodan, după ce judecătorii au ajuns la concluzia că faptele s-au prescris.