Ionela Prodan a suferit suferit mai multe atacuri cerebrale

Ionela Prodan a suferit suferit mai multe atacuri cerebrale

Renumita cântăreață de muzică populară se află internată în spital, la Elias, într-o rezervă VIP. Starea ei a fost critică în momentul în care a ajuns, cu salvarea, la spital, dar acum medicii au reușit să o stabilizeze.

Din păcate, organismul artistei care suferă de o boală nemiloasă, nu mai răspunde la tratamentul citostatic.

Medicii sunt rezervați

Ne puteți urmări și pe Google News

Cadrele medicale i-au spus fiicei ei, impresara de fotbaliști Anamaria Prodan Reghecampf, să se aștepte la orice, deoarece cancerul de pancreas s-a extins chiar și sub tratamentul citostatic, iar ficatul Ionelei Prodan a fost grav afectat de boală. Mai mult, femeia în vârstă de 70 de ani a suferit și câteva atacuri cerebrale minore, fapt pentru care artista de muzică populară este ținută sub observație non-stop. Totodată, medicii nu și-au pierdut speranța și spun că femeia răspunde bine la îngrijirea paliativă și că e energică, nu mai pierde în greutate iar dacă starea ei se menține, ar putea pleca acasă în scurt timp. Anamaria Prodan se roagă neîncetat la Dumnezeu pentru a-și avea mama alături cât mai mult timp, iar Laurențiu Reghecampf și copiii lor se luptă din răsputeri să nu o lase pe impresară să cadă în depresie.

Și Țânțăreanu e în stare gravă: „ „M-au ajuns blestemele”

Celebrul afacerist cu sete pentru viața mondenă, Cristian Țânțăreanu, a ajuns pe mâna medicilor, din nou, după ce cancerul a recidivat. Țânțăreanu a mai luptat cu această boală urâtă în 2011, atunci localizată doar în colon. Și când credea că a trecut pragul de cinci ani și că este declarat în remisie totala, nașul Ancăi Țurcașiu a descoperit că boala s-a întors. De data aceasta mult mai agresivă, inoperabilă și foarte rezistentă la tratament. Omul de afaceri are mare încredere în medicul său oncolog și nu ia în considerare tratamente în afara țării, însă e cu moralul la pământ. „Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea”, a declarat Țânțăreanu pentru un post tv.