„Ne așteptăm ca românii să vină la vot în număr mare și să consfințească un adevăr cunoscut, că România se îndreaptă spre normalitate”, a declarat Orban.

„PNL e partidul care susține candidatura președintelui Klaus Iohannis. La europarlamentare, nu era implicat direct ca și candidat. Acum e candidat, e sprijinit de noi și a venit să vadă cum decurg lucrurile”, a spus Ludovic Orban despre prezența lui Klaus Iohannis la sediul de campanie al PNL.

„Suntem pregătiți, vom face numărătoare paralelă, vom confrunta cu numărătoarea care va fi făcută nu cum au dorit unii, să ascundă de ochii lumii”, a mai afirmat Orban.

Liderul liberal consideră că după cum evoluează votul în diaspora, este posibil ca peste jumătate de milion de români să voteze în străinătate și să se înregistreze cea mai bună prezență din istoria primului tur al alegerilor prezidențiale.

„Toate birourile electorale ale secțiilor de votare din diaspora sunt funcționale, nu avem semnalări de obstrucție, ci dimpotrivă, o fluidizare a procesului, ceea ce înseamnă că modificările legislative au permis românilor din diaspora să-și exprime votul”, a conchis Orban, informează g4media.ro.