Evenimentul Zilei > Monden > Ioana Ginghină, părăsită! Fostul soț și-a refăcut viața
Ioana Ginghină, părăsită! Fostul soț și-a refăcut viața

Ioana Ginghină, părăsită! Fostul soț și-a refăcut viața

Înainte să devină soția lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Daniel Tudorică. Apropiații actorului știu că acesta a părăsit-o pe vedetă pentru o profesoară de actorie.

Mirela, femeia alături de care Daniel Tudorică și-a refăcut viața, i-a dăruit acestuia o fiică, care este foarte talentată.

Ioana Ginghină și Daniel Tudorică au divorțat în 2004, iar la acea vreme s-a scris că motivul pentru care cei doi s-au separat a fost reprezentat de faptul că actorul și-ar fi dorit un copil, iar vedeta, care era în ascensiune, și-a dorit să se focuseze pe cariera de artistă de telenovele.

Recent s-a aflat din declarațiile unor apropiați ai cuplului că, de fapt, Daniel Tudorică a părăsit-o pe actriță pentru o profesoară de actorie.

Aceasta se numește Mirela și a devenit soția actorului. Ea este profesor de Arta actorului la Compania de Teatru pentru Copii și Adolescenți.

Bruneta colaborează chiar cu partenerul său, care face parte şi din trupa de actori a Teatrului Ion Creangă.

Mirela și Daniel Tudorică au o fiică împreună. Daria este foarte talentată la pian și a câștigat mai multe concursuri de profil, potrivit cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: