Ioan Becali: "Mircea Sandu nu reuşeşte să gestioneze această ieşire"

Ioan Becali: "Mircea Sandu nu reuşeşte să gestioneze această ieşire"

Impresarul Ioan Becali, unul dintre cei mai influenţi oameni din fotbalul românesc, spune că retragerea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională a României e o mare pierdere. Becali îl atacă inclusiv pe Mircea Sandu, preşedintele FRF.

Ioan Becali e convins că declaraţiile făcute de Ionuţ Lupescu la adresa lui Mirel Rădoi nu trebuiau să apară. "Declaraţia lui Lupescu e o greşeală"

"N-am ştiut nimic. Am aflat cu stupoare de hotărârea lui Rădoi. El e un lider şi nu am fi avut nevoie de o asemenea atitudine în acest moment. El e al doilea lider după Chivu.

Am văzut că e vorba de declaraţia lui Ionuţ Lupescu. E o greşeală. Mircea Sandu, în cei 20 de ani de când conduce Federaţia Română de Fotbal, niciodată nu a atacat un jucător. Declaraţia trebuia dată altfel, dar el a spus direct Mirel Rădoi. Putea spune că anumiţi jucători nu joacă. Dar aşa l-a jignit şi pe Cociş. În cel mai rău caz, lucrul acesta îl putea spune antrenorul echipei naţionale", a spus Ioan Becali la gsptv. "Avem problema cu Marica"

Ne puteți urmări și pe Google News

Procuratorul a spus că exemplul lui Rădoi ar putea fi urmat şi de alţi internaţionali. "Nu e problema cu cine îl înlocuim pe Rădoi. Avem problema cu Marica. Doamne fereşte, mai avem nevoie de o scânteie să spună cineva din federaţie ceva de Chivu. Am avut probleme şi cu Săpunaru. Bine că l-am recâştigat. Mi-e greu să cred că va mai reveni Rădoi asupra deciziei. E o nouă ieşire pe care Mircea Sandu nu reuşeşte să o controleze şi să o gestioneze", a spus Ioan Becali.

Citiţi AICI ce spune şi selecţionerul Răzvan Lucescu despre decizia lui Mirel Rădoi de a nu mai răspunde convocărilor la naţională