Dana Blându, învăţătoarea care cerea bani, a fost DATĂ AFARĂ. S-a decis în unanimitate DESFACEREA CONTRACTULUI de muncă

Dana Blându, învăţătoarea care cerea bani, a fost DATĂ AFARĂ. S-a decis în unanimitate DESFACEREA CONTRACTULUI de muncă

Consiliul de administraţie al Şcolii "Maria Rosetti" va da, astăzi, "sentinţa" în cazul învăţătoarei şpăgare Dana Blându. Având în vedere că directoarea şcolii are ultimul cuvânt, rezultatul nu poate fi decât predictibil. Tu ce părere ai? Trebuie dată afară de la catedră învăţătoarea care a spus părinţilor că sunt nesimţiţi pentru că nu dau cadouri scumpe? Intră în dezbatere în secţiunea de comentarii a acestui articol.

UPDATE: Consiliul de administrație al Școlii “Maria Rosetti” din București a decis, astăzi, să o demită pe învățătoarea Dana Blându. Măsura a fost luată în unanimitate, iar școala a sesizat Parchetul. "Judecata" Danei Blându, învăţătoarea de la Şcoala Nr. 10 "Maria Rosetti" din Capitală, care a fost filmată de părinţi în timp ce le cerea bani pentru cadourile de Crăciun, ar trebui să intre, de astăzi, în linie dreaptă Verdictul va fi dat de Consiliul de Administraţie al şcolii, format din colegii femeii, iar cel mai probabil, aceasta va fi sancţionată cu o scădere de salariu, aşa cum s-a întâmplat în cazul Veronicăi Bereanda. Aceasta din urmă, căreia iniţial i s-a imputat 15% din salariu după ce a fost înregistrată, anul trecut, jignindu-şi în fel şi chip elevii, a fost dată afară din învăţământ numai prin intervenţia ministrului Educaţiei de la acea vreme, Ecaterina Andronescu. Anchetă de ochii lumii În astfel de cazuri, Inspectoratul Şcolar al Muncipiului Bucureştiu nu are ultimul cuvânt. "Legea nu ne permite să dăm sancţiuni pe linie administrativă, noi am realizat ancheta la nivel de şcoală", încearcă o explicaţie Marian Banu, purtător de cuvânt al ISMB. Măsura luată de Inspectorat, spune Banu, a fost demiterea Cameliei Fercu, directoarea şcolii, deşi aceasta a anunţat cu mult înaintea şefilor săi că renunţă la funcţie. "Citiţi printre rânduri", arată purtătorul ISMB. Întrucât demisia directoarei Camelia Fercu intră în vigoare abia de lunea viitoare, 13 ianuarie, ea va fi cea care va prezida şedinţa de consiliu unde se va decide soarta învăţătoarei şpăgare, care nu a fost nici acum înlocuită de la clasă. "Asta e situaţia. Codul Muncii ne împiedică să intrăm peste ea şi să o scoatem de la clasă. Ne dă în judecată şi câştigă", concluzionează Banu. La dovezile pe care le au de analizat colegii învăţătoarei s-a adăugat, ieri, şi o a doua întregistrare video realizată tot de un părinte. "O cafea din aia şi o ciocolată daţi? Nu, eu nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi, pe bune. Ca şi clasă. Zi, măi, cum o să te poţi duce, măi, la bibliotecară şi la secretară cu o cafea şi o ciocolată?", a fost reacţia nervoasă a dascălului. Tot ieri a fost audiată la Secţia 6 de Poliţie din Capitală mama care a dat publicităţii prima înregistrare filmată şi care a depus apoi şi o plângere pe numele Danei Blându.

CITIȚI ȘI:

  • O NOUĂ LOVITURĂ pentru învățătoarea Dana Blându. A DOUA înregistrare video îi scoate la iveală caracterul infect
  • Planul "DIABOLIC" pus la cale de învăţătoarea ȘPĂGARĂ. MOTIVUL pentru care și-a ales ELEVII după ADRESĂ
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Interogatoriul părinţilor umiliţi de dascăli: "La clasele primare, învăţătoarele taie şi spânzură. Oamenii sunt obedienţi"
  • PRIMA zi de anchetă la "CUIBUL MITEI". "E o competiţie între ÎNVĂȚĂTOARE. Care ia ȘPAGĂ mai MARE"

Ne puteți urmări și pe Google News