Evenimentul Zilei > Actualitate > Concertul Ozzy Osbourne în România, conform programului
Concertul Ozzy Osbourne în România, conform programului

Concertul Ozzy Osbourne în România, conform programului

Cântăreţul Ozzy Osbourne a fost forţat să îşi amâne concertul de astăzi din Germania, după ce a fost diagnosticat cu întindere musculară la spate, anunţă site-ul roadrunnerrecords.com.

Artistul regretă orice neplăcere cauzată fanilor şi le mulţumeşte pentru înţelegerea de care dau dovadă, mai precizează sursa citată.

„Doresc să le spun tuturor fanilor mei din  Germania că regret că am amânat concertul de săptămâna aceasta din Oberhausen, dar le promit că mă voi revanşa cu un spectacol de zile mari atunci când voi reveni”, este mesajul transmis de cântăreţ.

Detaliile cu privire la data reprogramării concertului vor fi anunţate în cel mai scurt timp, spun şi organizatorii.

Concertul din România are loc fără schimbări
Contactat de EVZ, Dorian Ciubuc, producătorul concertului din România şi proprietar al Zone Arena şi Fun Time Production, a declarat că evenimentul de la Bucureşti nu va avea de suferit de pe urma incidentului şi că totul se va desfăşura conform programului.

„Am primit în această după-amiază o informare prin email din partea reprezentanţilor lui Ozzy Osbourne, care mi-au spus că nu există nicio problemă cu privire la concertul pe care artisul îl va susţine la Bucureşti”, ne-a declarat Ciubuc.

Ozzy Osbourne va continua, în această toamnă, turneul mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie de casa de producţie Epic Records. Totodată, artistul îşi va promova şi ultimul single „Life Won’t Wait”.

Concertul din România al lui Ozzy Osbourne va avea loc pe 2 octombrie, în Capitală, la Zone Arena.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uad0gZN8KXs?fs=1&hl=en_US" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/uad0gZN8KXs?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: