Evenimentul Zilei > Politica > Întâlnire de taină între Dăncilă, Tăriceanu şi Ponta. Trio pentru alegerile prezidenţiale?
Întâlnire de taină între Dăncilă, Tăriceanu şi Ponta. Trio pentru alegerile prezidenţiale?

Întâlnire de taină între Dăncilă, Tăriceanu şi Ponta. Trio pentru alegerile prezidenţiale?

Premierul Viorica Dăncilă de la întâlni, luni, cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele PRO România, Victor Ponta. Printre subiectele pe care le vor discuta sunt şi alegerile prezidenţiale.

A doua zi după această întâlnire, marţi, va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Mihai Fofor, a afirmat că la finalul şedinţei va fi anunţat candidatul PSD la prezidenţiale.

„Pe 23 iulie aflăm candidatul şi pe 3 august avem Congresul. Ne dorim un Congres de lansare a candidatului. Eu văd Congresul ca pe un eveniment politic, punct, de prezentare a candidaturii. Eu mi-aş dori să fie un eveniment de lansare a candidatului, a programului politic. Suntem în calendar. Mai sunt de venit şi săptămâna aceasta. Hai să ne uităm marţi la rezultate. De pe 10 august începem să strângem semnăturile, asta înseamnă că trebuie să avem candidatul, pentru că mai sunt practic 100 de zile până la alegeri”, a afirmat Mihai Fifor, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: