De astazi si pana luni, 11 iunie (data postei), puteti trimite talonul de participare la concurs pe adresa OP 1 CP 10, Bucuresti, si participa la tragerea la sorti pentru o discutie fata in fata cu Nicola. Talonul poate fi gasit in editia de vineri, 8 iunie, a ghidului TV. 

Nicola crede in destin

Are o vocea inconfundabila si multe dintre cantecele ei au devenit hituri. Fetita ei  in varsta de 12 ani, Maria, pare sa ii calce pe urme…   

EVZ: Sunt atatea voci bune care au disparut pur si simplu dupa ce au lansat un mare hit. Care sunt strategiile tale pentru a te mentine in atentia publicului?
Nicola:
Strategii? Doamne, Dumnezeule, nu cred ca este vorba de asta! Pur si simplu simt ca am ceva de spus si cred ca imi doresc atat de mult sa cant incat singurul om care ma poate opri sunt eu. Imi iubesc si imi respect publicul si vreau sa-i ofer ceva din sufletul meu.

Ai reusit sa iti definesti un public? Cam care ar fi profilul acestuia?
Publicul care imi asculta piesele incepe de la copiii de trei ani si limita de varsta nu stiu unde sfarseste; cred ca ma plac si cei de 80 de ani… sper, incepand de la cel mai simplu om pana la domnul presedinte.

Cum ti-a afectat divortul evolutia ulterioara, mai ales ca tu si sotul tau (n.r. Mihai Alexandru) formati o echipa?
Am muncit mai mult. Daca pana atunci semnam doar textele si interpretam, acum am muncit si la compozitie. Si ma bucur, pentru ca simteam ca am ceva de spus si aici.

Cum reuseste o mama cu trei copii sa faca fata presiunilor unei cariere in muzica?
Impart responsabilitatea asta mare cu tatal lor, adica al celor doi copii, caci al treilea e mare. E greu, sa nu-ti imaginezi ca e „floare la ureche", insa atunci cand ai luat decizia sa-i aduci pe lume trebuie sa stii ca nu vor fi doar momente „roz” si ca intr-un fel sau altul inveti sa rezolvi problemele.

Mosteneste vreunul dintre copii talentul tau? I-ai incuraja spre o cariera care sa ii expuna ochiului public?
Cred ca Maria isi doreste sa cante, asculta muzica rock, compune! Nu e exclus sa ii cant vreo piesa in viitor. Ma rog, e mai nonconformista ea…

Care sunt cele mai mari minciuni care au aparut despre tine in presa si cum le-ai combatut?
Mai conteaza? Cert este ca unii se grabesc sa judece, sa arunce in tine…Eu mi-am vazut de treaba pentru ca asa am considerat ca este mai bine. Nu mi-am spalat rufele in public si n-am s-o fac niciodata.

Cine sunt concurentii tai din peisajul muzical autohton si cum iti par valurile de cantareti si trupe care vin din urma?
Avem multe voci bune. Unele sunt bine promovate, altele nu, din diverse motive. Uneori, exista concurenta intre piese, depinde… Depindem foarte mult si de radiouri, de televiziuni, caci ei ne difuzeaza.

Ai vreun regret major legat de decizii pe care le-ai luat pana acum?
De ce as avea? Fiecare om are un destin, cred.

Cum stai cu dragostea si cine este omul de langa tine?
Omul de langa mine este … un om bun…

Ce iti mai doresti foarte mult, atat in cariera, cat si in viata personala?
In cariera, imi doresc sa devin artist international, candva… In plan personal, inca nu mi-am facut planuri. Vad eu…