Iniţiativă legislativă venită din partea unei musulmane: "Să legalizăm sclavia sexuală!"

Iniţiativă legislativă venită din partea unei musulmane: "Să legalizăm sclavia sexuală!"

Salwa al Mutairi, fostă candidată la Parlamentul din Kuweit şi gazdă a unei emisiuni TV, a propus legalizarea sclaviei sexuale, ca o măsură legislativă prin care să diminueze adulterul în rândul bărbaţilor kuweitieni.

Mutairi sugerează ca scalvele să fie recrutate, precum personalul domestic, prin agenţii specializate. Femeile, prizoniere de război, ar avea, odată cumpărate de musulmani, o viaţă mult mai bună decât cea din închisori.

Fosta candidată la Parlamentul din Kuweit a mai precizat, în clipul video postat pe You Tube, că prizonierele de război din Cecenia ar fi candidate potrivite pentru a fi concubine.

"Contextul trebuie ca o ţară musulmană să cucerească o naţie non-musulmană, pentru ca aceste femei să fie prizoniere de zăzboi". Salwa al Mutairi a mai spus că legea islamică nu ar interzice acest lucru şi nu ar fi o ruşine.

Ne puteți urmări și pe Google News

În opinia acesteia, odată cumpărată o sclavă sexuală s-ar reduce adulterul în rândul bărbaţilor kuweitieni. Această achiziţie ar fi similară unei căsnicii, astfel, iar implicaţiile morale în societatea islamică ar fi mult mai uşor de tolerat, comparativ cu adulterul.

Mesajul lui Salwa al Mutairi, odată postat pe You Tube, a atras un val puternic de critici, nu doar din partea activiştilor care luptă pentru drepturile femeii.