Inimăroiu se laudă în broşură

Inimăroiu se laudă în broşură

Edilul sectorului 4 a lansat 160 de pagini cu proiectele viitoare, dar nu pomeneşte nicio realizare.

Cu câteva luni înainte de alegerile locale, primarul sectorului 4, Adrian Inimă roiu, atacă în forţă electoratul. Săptămâna trecută, edilul a lansat pe piaţă o broşură de 160 de pagini în care vorbeşte despre „Planul Urbanistic Integrat“, cel care îi „va scoate din mizerie pe locuitorii sectorului“. Broşura a fost găsită de bucureşteni în cutiile poştale sau sub preşul de la uşă. Dintre foi lipsesc realizările lui Inimăroiu din timpul mandatului. Viitorul sună mereu bine

Cele 160 de pagini, presărate cu desene în care apare mereu caricatura lui Inimăroiu, vădit interesat de plan, „vorbesc“ în mare parte de ceea ce edilul intenţionează să facă pentru alegători: zonele în care urmează să fie amenajate parcări de reşedinţă, unde se va moderniza infrastructura şi se va asfalta.

Despre ceea ce s-a realizat până în prezent, filele sunt mult prea puţine. „Pentru că este un proiect de anvergură (Planul Urbanistic Integrat - n.r.), procedurile şi proiectarea au durat mai bine de un an şi jumătate... Munca de birou a durat mult, dar vă asigur că a meritat: sectorul 4 este singurul din Capitală care beneficiază de implementarea unui Plan Urbanistic Integrat“, vrea să-i liniştească primarul pe bucureş teni în prefaţa broşurii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi pentru că promisiunile nu costă: „Va urma o perioadă în care lucrările de construcţie vă vor produce un anumit disconfort, dar, în final, vă veţi bucura de avantajele unei infrastructuri modernizate. Sunt convins că veţi înţelege şi că ne veţi ajuta să transformăm sectorul 4 într-un exemplu demn de urmat de întregul oraş“, se mai arată în broşură. „Primarul ăsta chiar ne ia de proşti!“

Locuitorii sectorului 4 nu s-au arătat entuziasmaţi de „Planul Urbanistic Integrat“ publicat de Inimăroiu şi nici de viitorul călduţ pe care edilul îl pregăteşte pe sfârşit de mandat. „Să lase gargara. Păi, ce a făcut până acum? Nimic. În desenele astea apare mereu pe teren. Eu nu l-am văzut în viaţa mea pe primar pe stradă“, spune nervos Ion Codrea, locuitor din zona Piaţa Sudului. Bărbatul ia cartea în mână şi citeşte cu voce tare.

„Veţi afla că la nivelul sectorului vor fi la dispoziţia dumneavoastră circa 22.000 de locuri de parcare noi, vor fi modernizate, reparate sau reabilitate peste 470 de străzi şi alei, vor fi amenajate peste 250 de locuri de recreere şi vor fi date în folosinţă spaţii de joacă pentru copii de aproximativ 140.000 de mp“. Se opreşte brusc şi pufneşte în râs: „Băi, nene, primarul ăsta chiar ne ia de proşti!!!“. Primarul Adrian Inimăroiu nu a putut fi contactat pentru a da detalii despre numărul de broşuri tipărite şi despre cât au costat.