Inimăroiu candidează din partea Partidului Verde

Inimăroiu candidează din partea Partidului Verde

Actualul primar al Sectorului 4, ales în anul 2004 din partea PNL, va candida din partea Partidului Verde pentru un nou mandat, la scrutinul din iunie.

"Partidul Verde alături de actualul şi viitorul primar al Sectorului 4, Adrian Inimăroiu promite cetăţenilor Sectorului 4 că realizările avute în cadrul Planului Urbanistic Integrat vor fi continuate şi duse la bun sfârşit pentru a aduce Bucureştiul la nivelul oraşelor europene. Garanţia acestor promisiuni o reprezintă realizările primarului nostru, care prin punerea în practică a Planului Urbanistic Integrat a arătat deja voinţa de a moderniza Sectorul 4 pentru ca acesta să devină un sector «verde» european", se arată într-un comunicat al Partidului Verde.             Liberalul Adrian Inimăroiu a susţinut săptămâna trecută că va candida pentru un nou mandat, chiar dacă nu a obţinut sprijinul politic al partidului din care face parte.

Prezent la şedinţa Biroului Politic Central al PNL, edilul a comentat că în PNL s-a întâmplat un lucru asemănător cu ceea ce s-a întâmplat la PSD cu Sorin Oprescu, întrucât el a fost cel mai bine cotat în sondaje, dar s-a adoptat decizia filialei.

Primarul Sectorului 4 a ţinut să asigure că va candida pentru un nou mandat, dar nu ca independent, ci pe listele unui alt partid, însă, a menţionat că nu a negociat deocamdată cu alte formaţiuni politice.

Ne puteți urmări și pe Google News

(13:51)