"Partidul Verde alături de actualul şi viitorul primar al Sectorului 4, Adrian Inimăroiu promite cetăţenilor Sectorului 4 că realizările avute în cadrul Planului Urbanistic Integrat vor fi continuate şi duse la bun sfârşit pentru a aduce Bucureştiul la nivelul oraşelor europene. Garanţia acestor promisiuni o reprezintă realizările primarului nostru, care prin punerea în practică a Planului Urbanistic Integrat a arătat deja voinţa de a moderniza Sectorul 4 pentru ca acesta să devină un sector «verde» european", se arată într-un comunicat al Partidului Verde.
           
Liberalul Adrian Inimăroiu a susţinut săptămâna trecută că va candida pentru un nou mandat, chiar dacă nu a obţinut sprijinul politic al partidului din care face parte.

Prezent la şedinţa Biroului Politic Central al PNL, edilul a comentat că în PNL s-a întâmplat un lucru asemănător cu ceea ce s-a întâmplat la PSD cu Sorin Oprescu, întrucât el a fost cel mai bine cotat în sondaje, dar s-a adoptat decizia filialei.

Primarul Sectorului 4 a ţinut să asigure că va candida pentru un nou mandat, dar nu ca independent, ci pe listele unui alt partid, însă, a menţionat că nu a negociat deocamdată cu alte formaţiuni politice.

(13:51)