Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Îngenuncherea „băieților noștri” în fața mizeriei Black Lives Matter. Suntem români, sau nu mai suntem?
Îngenuncherea „băieților noștri” în fața mizeriei Black Lives Matter. Suntem români, sau nu mai suntem?

Îngenuncherea „băieților noștri” în fața mizeriei Black Lives Matter. Suntem români, sau nu mai suntem?

Se așează românul în fața televizorului să mai uite de necazuri, uitându-se la meciul de fotbal dintre România și Anglia.

„Băieții noștri”, cum sunt alintați de antrenorii lor și de comentatorii TV, cântă plini de patriotism „Deșteaptă-te Române”.

Cam fals, după cum mi-au sesizat niște prieteni, că eu fiind complet afon nu am sesizat.

Dar ce să vezi după ăst moment patriotic.

„Băieții noștri” îngenunchează într-un mod cam nefiresc.

Dar doi dintre ei rămân în picioare. Sunt Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu, care au demnitatea de a nu îngenunchea la comandă unor grupuri de cretini care vor să-i slăvim pe niște infractori doar pentru că nu au pielea albă.

Mizeria asta s-a întâmplat, după cum am aflat de la selecționerul echipei României de fotbal, Mirel Rădoi, cu binecuvântarea FRF, la cererea englezilor, pe terenul cărora s-a organizat meciul amical dintre reprezentativele celor două țări!

Dacă ar mai fi români la conducerea României ar trebui să ridice urgent o statuie cu Stanciu și Nedelcearu în picioare, alături de coechipierii lor lași, stând în genunchi în poziție nefirească!

Vai, unde am ajuns cu educația copiilor noștri!

Și nici măcar copiii ăștia de care vorbim nu au trecut pe la cuibul marxist de la SNSPA, ci, cel mult, pe la Academia aromânului patriot Gheorghe Hagi!

Despre mișcarea, ca să-i zicem așa de îngenunchere la comandă, ca pe vremea lui Ceaușescu, Hitler sau Stalin, a scris prietenul meu Adrian Pătrușcă AICI.

Ca atare nu are rost să vă mai plictisesc.

Așa că reproduc doar postarea de pe contul meu de Facebook din 7 iunie 2021, ora 20.54:

„Adepții Black Lives Matter sunt cei mai periculoși rasiști din zilele noastre!!!

Trebuie să explic de ce???

Simplu, pentru că au transformat mișcarea într-un Ku Klux Klan al negrilor împotriva albilor, cu marea binecuvântare a lui Obama, Biden, Soros și tuturor nenorociților care nu le mai ajung miliardele de dolari și ne vor și sufletele!!!

Proștii care pun botul, mulți dintre ei spălați pe creier la universități ca Harvard, nici nu știu ce sclavi vor deveni!!!

Acum sunt doar o țâră obosiți la serviciu!!!”.

Întrebarea care se impune este: Suntem români, sau nu mai suntem?

Stimă, Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu!

Rușine tuturor proștilor din lume  care se pun în genunchi la ordin!

Așa se nasc dictaturile!