Evenimentul Zilei > Actualitate > Informaţii noi în cazul crimelor din Caracal. Ce a cerut anchetatorilor fiica ucigaşului
Informaţii noi în cazul crimelor din Caracal. Ce a cerut anchetatorilor fiica ucigaşului

Informaţii noi în cazul crimelor din Caracal. Ce a cerut anchetatorilor fiica ucigaşului

Fiica monstrului din Caracal, Daniela Dincă, a afirmat, miercuri,  că niciun membru al familiei nu a luat legătura cu tatăl ei încă de la descoperirea ororilor pe care le-a făcut acesta.

Reamintim că Daniela Dincă a fost acuzată de un om de afaceri din zonă că aceasta ar fi fost implicată în traficul de ființe umane și a declarat că Gheorghe Dincă nu a fost violent nici cu ea și frații ei, nici cu mama lor, deși vecinii au făcut astfel de dezvăluiri.

„Nu am vorbit cu el. Nu avem cum să luăm legătura cu el. Nu fac parte din nimic (n.r. rețea de trafic de ființe vii). Tata nu a fost violent cu noi, nici cu mama noastră. Noi am cerut să se facă anchetă așa cum trebuie. Cine a făcut, să se tragă pedepsele. Nu am de unde să știu dacă a avut complici.”, a spus Daniela Dincă.

Daniela Dincă a făcut facultatea de Farmacie și unul dintre profesorii de la facultate, prof. dr. Alexandru Lazău, a angajat-o. La scurt timp după ce a angajat-o a aflat că a furat din gestiune 12.000 lei. În acel moment îi face plângere penală și începe un dosar pe numele ei, iar apoi femeia fuge în Italia pentru a strânge bani pentru a-i returna banii cu condiţia ca acesa să-şi retragă plângerea.

„Nu purta numele de Dincă, ci de Bălan Daniela, era căsătorită atunci. A lucrat la noi la firmă ca angajată într-o farmacie, în 2011, prin septembrie, până în 2014, prin aprilie. În primii ani am fost foarte mulțumit de ea, își vedea de treabă, își făcea serviciul așa cum trebuie, doar că prin 2014, la un inventar pe care l-am făcut la punctul de lucru am constatat un minus, o diferență de circa 12.600 de lei, pe care nu putea să-i justifice. Era singură în magazin, ea gestiona toate produsele din magazin. N-a știut cum să justifice, iar în final și-a dat demisia și a plecat. Noi am repetat inventarul după încă o săptămână, minusul a crescut cu vreo încă 1.300 de lei în loc să scadă și apoi și-a depus demisia. I-am și cerut demisia. Am vrut să recuperăm, ea nu a fost de acord și atunci am făcut o plângere penală la Poliție. Cred că depus și ea declarație de mai multe ori, nu și-a recunoscut vina, iar într-un final polițistul mi-a spus că a acceptat să-și acopere minusul. Am înțeles că a fost în Italia, unde a făcut rost de bani, și-a acoperit datoria pe care a avut-o la firma noastră. Dosarul s-a închis din momentul respectiv. Prin faptul că a depus acei bani înseamnă că și-a recunoscut vina”, a spus prof. dr. Alexandru Lazău, potrivit romaniatv.net