Evenimentul Zilei > Politica > Inedit. Care este PARTIDUL recent înfiinţat şi care NU VREA PUTEREA în România? Detalii şi obiective ÎN PREMIERĂ
Inedit. Care este PARTIDUL recent înfiinţat şi care NU VREA PUTEREA în România? Detalii şi obiective ÎN PREMIERĂ

Inedit. Care este PARTIDUL recent înfiinţat şi care NU VREA PUTEREA în România? Detalii şi obiective ÎN PREMIERĂ

În ciuda opiniilor populare care indică faptul că politicienii se gândesc mai mult la binele lor decât la cel al celor care i-au ales, pe scena politică autohtonă a apărut recent o formaţiune cu obiective nobile.

Conform fermierulargesean.ro, inginerul horticultor Gheorghe Lazăr, de la Costeşti, a înfiinţat un partid destinat fermierilor şi care are sediul în Pitești. Cu patru membri fondatori Partidul Agricultorilor Români doreşte "salvarea satului românesc de la dispariție", "cooperative pentru a putea înfiinţa locuri de muncă în mediul rural" si "un fel de mică urbanizare și eficientizare a mediului rural".

"Nu vrem să fim un partid care să conducă România, nu suntem avizi de putere. Suntem un partid de nișă, vrem să mergem numai pe tronsonul agriculturii! Reprezentăm interesele agricultorilor și avem ca principală dorință și principal scop să ajungem să realizăm hrană de bună calitate pe care să o aducem în orașe astfel ca cei ce trăiesc aici să vadă că noi, românii putem produce hrană de bună calitate", a declarat Gheorghe Lazăr

"Noi socotim că vom reuși să trecem de cei 5%, pragul pentru a intra în Parlament. Însă, dacă ar vota toți fermierii, cred că am putea ajunge chiar la 10%! Dacă vom fi lăsați! Că se știe cum sunt alegerile în România și cum s-au făcut în ultimii 20 de ani. (…)Trebuie întâi să strângem semnăturile şi este foarte greu să aduni 180.000 de semnături! Dar ar fi o treabă bună, pentu că apoi ai timpi de antenă în emisiunile televizate la egalitate cu restul partidelor şi aşa vom avea timp mai mult să ne prezentăm electoratului. Sperăm să avem o şansă. Dacă nu vom reuşi, va trebui să intrăm într-o alianţă cu un partid mai mare", a mai spus inginerul horticultor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: