Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident la un concurs de înot
Incident la un concurs de înot

Incident la un concurs de înot

O înotătoare de 13 ani, care a participat în acest weekend la un concurs la Timişoara, a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul competiţiei, iar rudele au chemat salvarea.

Incidentul s-a petrecut ieri, când fata a acuzat o puternică epuizare fizică. "Pacienta se află în afara oricărui pericol", a declarat dr. Alina Babeu de la Unitatea de Primire a Urgenţelor, a Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu", din Timişoara.
Înotătoarea din Arad a participat ieri la o competiţie organizată la Complexul Bega, de catedra de nataţie a Şcolii Sportive Timişoara. Când i s-a făcut rău, la bazin nu exista niciun cadru medical.
"Nu este normal ca aceste concursuri să se desfăşoare fără o minimă asistenţă medicală calificată", a declarat unul din antrenorii copiilor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.