Începe Crazy Days la eMAG, continuă Black Week la Flanco

Începe Crazy Days la eMAG, continuă Black Week la Flanco

Retailerii de electronice şi electrocasnice se întrec în reduceri cu doar câteva săptămâni înainte de Paşte. Astăzi, eMAG a anunţat lansarea Crazy Days, o campanie de promoţii zilnice.

Asta după ce, săptămâna trecută, retailerul de electronice şi electrocasnice Flanco a dat startul unei săptămâni de reduceri de până la 50% în cadrul campaniei Black Week, care se va încheia mâine.

După ce a adus pe piaţa românească Black Friday, eMAG lansează prima serie de reduceri valabile o singură zi şi grupate tematic pe branduri şi tehnologii.

"Prima săptămână din campania Crazy Days este dedicată laptopurilor, iar Dell este brandul care deschide seria promoţiilor. Atât mărcile cât şi categoriile următoare vor fi dezvăluite pe parcursul derulării campaniei", a declarat Lucia Ciuca, director de marketing eMAG.

Ne puteți urmări și pe Google News

Estimări de creştere de zece ori a încasărilor

Oficialii eMAG se aşteaptă la o creştere zilnică a vânzărilor de cel puţin 10 ori faţă de o zi obişnuită pentru produsele din promoţie.

eMAG este cel mai recunoscut brand de consumatorii români pe segmentul electro-IT. Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. eMAG este cel mai mare retailer naţional de produse IT, care are în portofoliu atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice.

Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova. eMAG face parte, alături de Network One Distribution şi Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

CITIȚI ȘI:

  • Uitaţi de Black Friday. Black Week – săptămâna reducerilor de Paşte
  • Black Week la Flanco: 500 televizoare plate vândute în patru ore
  • Românii dau năvală la cumpărături. VEZI cozile la Black Week
  • Românii au ieșit la cumpărături. Prima zi din BLACK WEEK | GALERIE FOTO