Andrei Ștefănescu, concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de la Antena 1, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul component al trupei „Alb Negru” se află internat la Spitalul „Matei Balș”. Tot acolo se mai află și colegii săi de platou, artiștii Marcel Pavel și Ozana Barabancea.

Andrei Ștefănescu nu are simptome și a spus că a trebuit să se conformeze procedurilor. A fost informat de medici că starea de sănătate i se poate schimba brusc, din cauza infectării. Pe de altă parte, prezentatorul de la Antena Stars a explicat că are o senzație ciudată, de parcă ar fi fost răpit de ființe extraterestre.

„Am fost testat, Asta este, stiu că sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun symptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, te cunosc de undeva.

Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrate la Antenă că suntem o echipă”, a declarat Andrei Ștefănescu la Antena 3.


Alertă în showbiz! Marcel Pavel, supus unui prim test de coronavirus

News alert! Un mare artist al României a fost atins de Covid-19? Primele reacţii


Altfel, Cosmin Seleși, co-prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”, a infirmat zvonurile care vorbeau și despre infectarea sa.

„Salut! Sunt puțin deazămăgit că încă mai există fake-news în presa din România. Vreau să vă anunț pe toți cei care suneți interesați că sunt bine, testul a ieșit negativ, iar eu mi-am făcut o ciorbă de cartofi cu afumătură, iar campania mea „influencer pentru România continuă”, a spus Seleși, care a completat:

„Stați liniștiți, testul a ieșit negativDragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor”.