Evenimentul Zilei > Politica > În PSD a început lupta pentru Cotroceni. „Firea nu și-a anunțat candidatura”
În PSD a început lupta pentru Cotroceni. „Firea nu și-a anunțat candidatura”

În PSD a început lupta pentru Cotroceni. „Firea nu și-a anunțat candidatura”

Atât Viorica Dăncilă, cât și Gabriela Firea, ar candida la Cotroceni dacă partidul o va cere. Invitată în emisiunea lui Marius Tucă, edilul Capitalei nu s-a sfiit să arată că ar fi dispusă să candideze la prezidențiale dacă este susținută de PSD, ALDE și Pro România

Primul-ministru al României, Viorica Dăncilă, a impus noi criterii în desemnarea candidatului la prezidențiale. Acesta ar trebui să aibă susținerea tuturor organizațiilor din teritoriu. Plus de asta, în opinia șefei social-democraților, Gabriela Firea nu și-a anunțat candidatura pentru Cotroceni. Dar, primarul Bucreștiului a precizat de curând că nu exclude nicio candidature independentă, dacă nu ar avea sprijinul PSD.

„Vom avea o discuție în cadrul CEx și bineînțeles vom face o evaluare a fiecărui candidat și vom vedea care dintre cei care vor să candideze au susținerea organizațiilor din teritoriu, pentru că este o lupta grea. Trebuie să aibă susținerea tuturor organizațiilor. Cred că cel sau cea care va candida trebuie să aibă alături toate organizațiile județene pentru a spera la victorie. Gabriela Firea nu și-a anunțat dorința de a candida”, a declarat Viorica Dăncilă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: