Dacă trebuie să participi la un eveniment important şi simţi că nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, poţi încerca să completezi dieta de slăbit şi mersul la sală cu un tratament la un centru de înfrumuseţare.

Tratamentul Universal Contour Wrap constă în împachetarea corpului în bandaje elastice care au fost înmuiate în prealabil într-o soluţie caldă de argilă marină cu sare, bogată în minerale. Vei pierde centimetri de pe toată suprafaţa corpului, iar rezultatul va dura cel puţin 30 de zile.

Acţiune imediată

Tratamentul a fost dezvoltat de doctorul Richard Stem după cercetări extinse ale beneficiilor mineralelor şi argilei pentru piele. Aplicarea durează mai puţin de 45 de minute, iar după împachetare clienţii se relaxează timp de o oră, cât tratamentul îşi face efectul.

Combinaţia de argilă şi bandaje ajută la întărirea ţesutului flasc, extragerea toxinelor şi la compactarea zonelor în care este depozitată grăsimea. Tratamentul începe şi se termină cu un set de măsurători care se fac în anumite puncte ale corpului. Recomandat este să faci un pachet de trei tratamente, pe care le poţi efectua la o distanţă de minimum 7-10 zile. Preţul tratamentului depinde de centrul la care vă duceţi, dar o împachetare costă în jur de 190 de lei. În Bucureşti puteţi face acest tratament în mai multe saloane, printre care Natura Spa & Welness, Keiko SlimSpa, Miko Beauty Center sau Shambala.

Îngrijirea de după

După încheierea tratamentului de la salon, soluţia de argilă va rămâne în piele, iar procesul de detoxifiere şi compactare poate continua pentru încă trei sau patru zile, în care este posibil să mai pierzi câţiva centimetri.

Pentru a păstra efectul trebuie să faci doar duşuri cu apă călduţă şi să nu te speli cu săpun decât în zonele intime. Altfel, soluţia va fi eliminată din pori. În plus, trebuie să bei multă apă – minerală naturală sau de la robinet şi nu carbogazoasă, pentru că aceasta ajută la eliminarea şi purificarea corpului de toxinele eliberate pe parcursul procesului de împachetare.

ELIMINĂ-LE DIN DIETĂ

După tratament, evită anumite lucruri:

> ceaiul şi cafeaua
> zahărul şi sarea
> băuturile carbogazoase
> alcoolul
> mâncărurile grase şi cele prăjite.