Împreună până la moarte. Cuplul care a murit de mână după un mariaj de 60 de ani

Împreună până la moarte. Cuplul care a murit de mână după un mariaj de 60 de ani

După o căsnicie de șase decenii, soții Floreen și Ed Hale au murit la o diferență de câteva ore. Soțul a ținut-o de mână până în ultimul moment pe partenera sa de viață, iar la scurt timp a decedat și el.

Floreen, în vârstă de 82 de ani a murit pe patul unui spital din Batavia, New York în timp ce își ținea de mână soțul care i-a fost alături timp de 60 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1953 după ce primul soț al lui Floreen murise într-un accident rutier. Nici bolile cronice de care sufereau nu au putut să-i țină departe, iar Ed, care era internat la un alt spital, a cerut să fie transferat în unitatea unde se afla partenera lui, în ciuda stării sale extrem de grave. ”A fost un gentleman până la capăt și a lăsat-o pe ea să moară prima”, a pus fiica lor. În urmă cu o lună, atât Floreen, cât și soțul său Ed au necesitat internarea în spital din cauza problemelor de sănătate. Inițial, cei doi se aflau în spitale diferite, însă Ed a insistat să fie mutat pentru că voia să fie aproape de soța lui. Ed a vrut să-și țină promisiunea pe care o făcuse cu 60 de ani în urmă și să-i fie alături soției până la finalul vieții. El și-a dat cuvântul în fața socrilor săi care nu voiau să-i dea mâna lui Floreen pentru că aceasta încă era afectată de moartea primului soț.

Pe 12 mai 1953 cei doi au devenit soț și soție și s-au mutat împreună într-o casă din Batavia, New York, loc în care aveau să rămână toată viața. Cuplul a avut împreună trei copii, însă unul dintre ei a murit în copilărie. Toată viața Ed a încercat să fie soțul perfect pentru Floreen, gesturile sale au fost observate și de prieteni și rude care l-au poreclit ”Sfântul Edward”, iar soția spunea adesea că Ed nu are voie să moară înaintea ei pentru că nu ar putea trăi fără el. Povestea lor a impresionat personalul spitalului din Batava, așa că cei doi aveau paturile unul lângă altul, reușind să fie împreună până în ultima clipă. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ATITUDINEA PUTERII. Acţiune ANAF, în prima zi a lui Ponta ca ministru la Finanţe: Sechestru la Evenimentul zilei!
  • Antonescu: Nu mai cred în viitorul USL, nu cred că reuşim să-l luminăm pe Ponta până luni. Îi voi cere categoric demisia
  • Magistraţii se revoltă. Mircea Badea i-a numit criminali!

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Un băieţel tremură de frig într-o staţie de autobuz din Norvegia. Vezi care este reacţia oamenilor | VIDEO
  • Ce a păţit o FATĂ aflată la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Intrece orice imaginatie | Avertisment: imagine ŞOCANTĂ
  • TOTAL NEOBIŞNUIT. Ce face o femeie cu soţul ei de plastic | GALERIE FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News