Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie Dumitrescu: „Stancu poate să facă faţă la Real Madrid, Chelsea, Inter”
Ilie Dumitrescu: „Stancu poate să facă faţă la Real Madrid, Chelsea, Inter”

Ilie Dumitrescu: „Stancu poate să facă faţă la Real Madrid, Chelsea, Inter”

Ilie Dumitrescu, antrenorul echipei de fotbal Steaua, e entuziasmat de atacantul Bogdan Stancu. Ilie spune despre Bogdan că "e un jucător sclipitor".

Cu trei victorii din trei meciuri de la instalarea sa în funcţia de antrenor principal al Stelei, Ilie Dumitrescu e pe cai mari. Ilie a vorbit astăzi despre meciul cu Grasshopper, din Europa League, despre jocul de la Vaslui, dar şi despre ceea ce se întâmplă la Steaua.
"Trebuie să fie foarte atenţi"

"Este foarte important în economia calificării că nu am primit gol acasă. Nu există favorit la acest joc din deplasare. Sunt fericit că la Bucureşti am avut şi puţin noroc şi nu am primit gol.
Elveţienii formează o echipă foarte disciplinată tactic. Jucătorii au şansa să se reabiliteze în faţa suporterilor. Trebuie să fie foarte atenţi. Lumea aşteaptă meciul de joi, s-a uitat cel cu Vaslui", a spus Ilie Dumitrescu, la obişnuita întâlnire cu presa de marţi.
"L-am văzut pe Stancu muncind"
Antrenorul Stelei nu şi-a putut ascunde satisfacţia faţă de forma în care se află Bogdan Stancu şi l-a lăudat pe atacant. Ilie nu l-a uitat nici pe Cristi Tănase.
"Bogdan Stancu şi Tănase joacă un fotbal total, pe ambele faze. Se sacrifică. Au făcut alunecări. L-am văzut pe Stancu muncind. E un jucător sclipitor. Cel mai bun jucător român pe poziţia lui, după Mutu. Poate să facă faţă la Real Madrid, Chelsea, Inter, oriunde. Dacă vor să facă performanţă, să ajungă titulari la naţională, le-am spus că trebuie să facă un fotbal total", a spus Ilie Dumitrescu.
"Sunt stelist"
Ilie s-a arătat deranjat de întrebările legate de contracandidatele Stelei, spunând că nu vorbeşte decât despre echipa sa.
"Eu vorbesc doar despre Steaua. Nu mă interesează ce se întâmplă la alte echipe. Am avut multe oferte de a antrena în România înainte de a veni la Steaua. Am refuzat, chiar dacă îmi doream să antrenez. Sunt stelist şi nu aş fi putut antrena o echipă aflată în luptă cu Steaua", a spus Ilie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: