Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie Dumitrescu este noul antrenor al echipei Steaua
Ilie Dumitrescu este noul antrenor al echipei Steaua

Ilie Dumitrescu este noul antrenor al echipei Steaua

Gigi Becali l-a numit în această după-amiază pe Ilie Dumitrescu antrenor principal al echipei de fotbal Steaua, în locul lui Victor Pițurcă, plecat ieri de la formația din Ghencea.

Ilie Dumitrescu e alesul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu a stat prea mult să aleagă și l-a numit astăzi antrenor principal la Steaua pe fostul fotbalist al ”roș-albaștrilor”.
Gigi Becali: ”Ilie va antrena gratis în Ghencea”
Numirea a fost confirmată de Gigi Becali, care a dezvăluit că Ilie Dumitrescu va antrena gratis în Ghencea. ”Ilie a zis că nu are nevoie de bani. Că are sânge roș-albastru și că nu vrea niciun ban de la mine”, a spus latifundiarul la Realitatea tv.
12 echipe în 8 ani
În vârstă de 41 de ani, Ilie Dumitrescu a declarat în mai multe rânduri că nu vrea să colaboreze cu Gigi Becali. În ultima vreme consultant la o televiziune de sport, Ilie Dumitrescu e un produs sută la sută al clubului din Ghencea.
Ilie a agățat ghetele în cui la nici 30 de ani. Din 2001 s-a apucat de antrenorat. În cei opt ani de carieră de tehnician, Ilie Dumitrescu a schimbat 12 echipe. A început la Oțelul Galați și a continuat cu FC Brașov, Alki Larnaca, naționala de tineret a României, FCM Bacău, Apollon Limassol, AEK Atena, Egaleo, Akratitos, Kallithea, PAOK Salonic și Panthrakikos.
Ilie Dumitrescu: "Este dorinţa domnului Becali, dar va trebui să stăm de vorbă întâi. În momentul de faţă respect invitaţia, dar va trebui să punem anumite lucruri la punct. În această seară voi avea o discuţie cu domnul Becali. Mi-am dorit din tot sufletul ca Hagi să fie antrenorul echipei. Duminică, domnul Becali mi-a spus că mă vrea într-o funcţie de conducere. Eu venisem la Constanţa să îl conving pe Hagi să preia Steaua. Le transmit suporterilor că viaţa echipei merge mai departe cu sau fără Ilie Dumitrescu sau fără marile legende. Îmi doresc ca domnul Becali să accepte toate condiţiile mele şi să reuşeşc să fac mari performanţe la Steaua"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: