„Iancu-«Elefantul» să-şi plătească jucătorii!”

„Iancu-«Elefantul» să-şi plătească jucătorii!”

Arthur Karamian, fratele şi impresarul lui Artiom şi Arman, l-a atacat dur, în „Evenimentul zilei”, pe Marian Iancu, finanţatorul echipei FC Timişoara.

Steaua şi FC Timişoara au remizat spectaculos, scor 3-3, în meciul jucat duminică seară, în Ghencea, şi, teoretic, ambele au pierdut lupta dusă cu CFR Cluj pentru câştigarea campionatului. Dacă la final Gigi Becali abia a mai putut să lege două vorbe, plecând în trombă de la stadion, Marian Iancu, finanţatorul timişorenilor, a ieşit la atac.

Primii vizaţi au fost steliştii Arman şi Artiom Karamian, foşti jucători ai bănăţenilor, până la începutul acestui an. „Bine că am scăpat de fraţii Karamian, de aceste prefăcătorii din fotbal. E o ruşine că am avut de-a face cu asemenea personaje”, a răbufnit Iancu.

„Nu e bărbat! Să nu-l mai văd”

Ne puteți urmări și pe Google News

Declaraţia a ajuns la urechile lui Arthur Karamian, fratele mai mare al jucătorilor, care îi şi impresariază pe Arman şi Artiom. „Cine vorbeşte despre fraţii mei? Marian Iancu - «Elefantul» care nu îşi plăteşte jucătorii? Mie nu îmi e frică să o spun, pentru că nu mă interesează acest «Elefant». Nu dă banii jucătorilor, are datorii mari la ei, dar lor le e frică să spună”, ne-a declarat ieri Arthur, care şi-a însuşit gama înjurăturilor româneşti, de care a făcut uz când a vorbit despre Iancu.

El a dezvăluit modul în care gemenii au plecat de la FC Timişoara: „Iancu trebuia să le dea bani fraţilor mei, avea datorii către ei. I-a pus să semneze un act prin care ei recunosc că nu mai au de primit bani şi i-a lăsat să plece la Steaua. Eu respect Timişoara, oraşul, echipa, oamenii de-acolo, dar pe el să nu îl mai văd niciodată. «Elefantul» ăsta nu e bărbat!”.

VIOLENŢELE AU REVENIT PE STADIOANE

Ghencea a fost câmp de război

Finalul partidei a încins spiritele în tribune. Dupăce timişorenii au marcat golul de 3-2, unii dintre suporterii stelişti de la tribuna I şi-au părăsit locurile şi s-au îndreptat spre tribuna oficială, acolo unde l-au huiduit copios pe Gigi Becali. În cealaltă parte a stadionului, la tribuna a II-a, membrii „Peluzei Sud” au încercat să escaladeze gardurile stadionului, fiind opriţi de forţele de ordine, care au folosit spray-uri şi tuburi cu gaze lacrimogene.

Confuzia a luat amploare şi pentru că, dinspre „Peluza Nord” a fost aruncată o torţă înspre membrii galeriei de la tribuna a doua. Jandarmii i-au evacuat pe recalcitranţi, care, odată ajunşi în stradă, au început să arunce cu pietre, fiind potoliţi după o jumătate de oră.

La conferinţa de presă, antrenorul Mihai Stoichiţă s-a umplut de penibil, spunând că meciul a fost unul istoric pentru fotbalul românesc şi ar trebui tratat ca atare de presă. „Scrieţi bine despre meciul ăsta, că fotbalul nu moare. Dacă ajungem ca ungurii, fără fotbal, eu am unde să îmi găsesc de muncă”. 10 suporteri bucureşteni au fost reţinuţi de forţele de ordine, după incidentele care au avut loc în Ghencea, la finalul partidei dintre Steaua şi FC Timişoara. Cinci persoane au fost rănite şi au avut nevoie de intervenţie medicală pentru a-şi reveni